Incendiul de la abator, stins

20 Jun 2018 19:58
Incendiul de la abator, stins
ISU Prahova a reusit lichidarea incendiului produs la abatorul din Targsorul Vechi in jurul orei 23.30, iar ultimul echipaj s-a retras la 04.30.
Pompierii au stabilit drept cauza probabilă: efectul termic, respectiv un mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit. Au ars: acoperișul halei și spații administrative, utilaje și instalații, bunuri și obiecte de uz casnic.
Va reamintim, un incendiu puternic a izucnit sambata seara, la un abator din comuna prahoveana Targsoru Vechi. Pompierii au intervinit cu 6 autospeciale de lucru cu apa și spuma. In misiune sunt 5 ofițeri si 36 subofiteri. A ars pe o suprafata de 1000 de mp fără pericol de propagare la vecinatati și la rezervorul cu motorina.

foto: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari Maria, Succes in continuare...!
Buna seara,cand incep inscrierile?
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Curs valutar
EUR Euro 4.6587 0.0001
USD Dolarul SUA 3.9497 -0.0021
GBP Lira sterlina 5.2940 0.0103
CHF Francul elvetian 4.0139 0.0072
XAU Gramul de aur 164.8718 0.2994