Incep actiunile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in Ploiesti

15 May 2019 16:18
Incep actiunile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in Ploiesti
Operatorul de dezinsectie, deratizare si dezinfectie din Ploiesti va demara pe 20 mai acțiunea de dezinsecție pe suprafața spațiilor deschise aparținănd domeniului public, precum și în cadrul căminelor și canalelor aferente rețelelor edilitare din proprietatea Mun. Ploiești, acțiunea de dezinsecție - combatere căpușe, precum si acțiunea de deratizare pe spațiile deschise aparținănd domeniului public si privat.
Totodată, în datele de 16-17 mai operatorl va presta serviciul de dezinfecție la spațiile special amenajate pentru colectarea deșeurilor menajere.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: ziuadevest.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342