Încep lucrările pentru rețeaua de canalizare din Râfov

29 Mar 2020 11:08
Încep lucrările pentru rețeaua de canalizare din Râfov, după ce a fost semnat ordinul de începere. Potrivit actului, data de când muncitorii vor demara lucrările este 30.03.2020.
*Contextul actual restrictioneaza multe dintre activitatile obisnuite. Insa, viata isi urmeaza cursul sau, iar noi, atat cat este posibil, incercam sa o urmam. Munca din spate, cea nevazuta de publicul general pana acum, isi arata roadele. Astfel ca, dupa ani de munca, avem toate documnentele ( studii, documentatii, avize, acorduri, autorizatie de construire) necesare demararii lucrarilor de executie pentru investitia „Infiintare retea canalizare in satele Malaiesti, Moara Domneasca, Rafov, Buchilasi, Goga, Antofiloaia, comuna Rafov”*, au transmis reprezentanții Primăriei Râfov.
Asadar, inca un obiectiv de mare importanta pentru comuna Rafov se afla in faza de executie. Aceasta investitie, finantata prin programul PNDL, are o valoare totala de 8.446.228,41 lei.
foto Primăria Râfov

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895