Începe Festivalul Cașcavelei! Vezi ce au pregătit autoritățile pentru cei care merg în acest weekend la Valea Doftanei! (GALERIE FOTO)

07 Sep 2017 13:07
Pregătirile pentru Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei au intrat în linie dreaptă. Pe lângă organizarea efectivă a evenimentului, în așteptarea oaspeților, autoritățile locale au și înfrumusețat comuna. Au turnat un strat nou de asflat pe drumul care duce către Baza Sportivă Trăisteni unde se va desfășura ediția cu numărul XVI a festivalului și au reamenajat spațiile verzi din zonă.
Festivalul Cașcavelei de anul acesta va cuprinde expoziții cu și fără vânzare din toată gama de produse (arta populară, artizanat, produse agricole și alimentare, exploatarea lemnului și bineînțeles renumita "Cașcavea de Valea Doftanei".
Ambientul va fi asigurat de către numeroși artiști și ansambluri din județ și din tară. Printre aceștia se numara Anna Lesko, Lidia Buble, Matteo, Maxim, Heaven, Steliana Sima, Petrică Mîțu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nineta Popa și Liviu Guță.
Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei are loc în perioada 8-10 septembrie. Intrarea va fi liberă, iar vizitatorii vor avea parte și de un foc de artificii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092