Incident la Spitalul Urlati. O Ambulanta a lovit conducta de gaze

23 Jan 2018 21:09
Incident la Spitalul Urlati. O Ambulanta a lovit conducta de gaze
Incident la Spitalul Urlati. O Ambulanta a lovit conducta de gaze care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi.
Potrivit ISU Prahova, a fost oprită alimentarea cu gaz metan de la branșamentului central, nefiind pericol de explozie. In plus, nu s-a impus evacuarea bolnavilor, in spital fiind internati 12 adulti la Sectia Interne, 7 adulti la Chirurgie sitrei copii. Saloanele au fost insa incalzite cu aparatele de aer conditionat. Potrivit SAJ Prahova, o ambulanta aparținând SAJ Prahova in timp ce efectua manevre de întoarcere în curtea spitalului Urlați a acrosat suportul unei conducte de gaz care alimenta centrala termica.
Defectiunea a fost remediata in aproximativ o ora.
foto: Institutii Medicale

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434