Incidența ratei cumulate a cazurilor COVID pe ultimele 14 zile înregistrată în Băicoi este 4,32 la mia de locuitori. Ce măsuri s-au impus!

25 Nov 2020 10:31
Incidența ratei cumulate a cazurilor COVID pe ultimele 14 zile înregistrată în Băicoi este 4,32 la mia de locuitori. Ce măsuri s-au impus!
Orasul Baicoi a intrat din nou in scenariul 3. Si asta in conditiile in care incidența ratei cumulate a cazurilor COVID pe ultimele 14 zile înregistrată în Băicoi este 4,32 la mia de locuitori. Marius Constantin, primarul din Baicoi, le-a reamintit localnicilor, printr-o postare pe contul sau oficial de facebook, măsurile pe care trebuie sa le respecte in aceasta perioada:

"Dragi baicoieni,
In conformitate cu Hotărârea nr. 80/23.11.2020 a Comitetului Judetean pentru Situații de Urgentă Prahova,Orașul Baicoi se încadrează in intervalul de referință a incidenței ratei cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile mai mare de 3 cazuri/1000locuitori, respectiv 4,32. Astfel, in perioada 23.11.2020-06.12.2020, ne aflam in scenariul rosu și trebuiesc respectate următoarele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 :
- purtarea măștii de protecție ,astfel încât sa acopere nasul și gura , este obligatorie in spațiile publice,spațiile comerciale , mijloacele de transport in comun și la locul de munca.
- organizarea și desfășurarea activității in cadrul cinematografelor , instituțiilor de spectacole și concerte este interzisă
- organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă
- activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum a produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice , de tipul restaurantelor și cafenelelor , in interiorul clădirilor este interzisă
-activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați in domeniul jocurilor este interzisă", a scris Marius Constantin, primarul orașului Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677