Inedit. La Rifov, cetatenii vor …. “boteza” strazile

28 Nov 2017 16:38
Inedit. La Rifov, cetatenii vor ….  “boteza” strazile
Primãria Rîfov s-a gandit la un concurs inedit dupa ce autoritatile au decis sa dea nume strãzilor din localitate, începând cu anul 2018.
Pentru a „boteza” strazile sunt invitati, sa fie „nasi”, locuitorii comunei.
Va fi organizat, în acest scop, un concurs, deschis tuturor celor ce vor dori sa încerce sa gaseasca cel mai potrivit nume pentru strada pe care locuiesc sau chiar al altor ulite si strazi din comunã. Vor fi și premii pentru câstigatori, cei de pe primele trei locuri. Propunerile de nume de strãzi vor putea fi facute foarte usor, direct la sediul Primariei sau pe pagina de facebook ori site-ul Primariei comunei Rîfov. În cele 9 sate ale comunei sunt peste 40 de strazi care se asteapta sa capete denumiri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923