Infractor la 15 ani!

23 Aug 2017 19:11
Infractor la 15 ani!
În jurul orei 16, doi agenți din cadrul Postului de Poliţie Vîlcăneşti, împreună cu un pădurar de la Ocolul Silvic Slănic, au executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Astfel, au depistat doi tineri din localitate, de 20, respectiv 15 ani, care transportau cu câte un atelaj hipo 0,420 m.c. lemn de stejar, tăiat și sustras din pădurea Ocolului Silvic Slănic. În urma măsurării cantității de material lemnos, s-a stabilit că fapta celor doi constituie contravenție silvică, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 386 lei.
Întrucât cel mai tânăr dintre contravenienți nu se afla la prima faptă de acest gen comisă în ultimele 6 luni (interval prevăzut de Legea nr. 171/2010), s-a dispus măsura confiscării atelajului hipo și a harnașamentului cabalinei.
Cei doi localnici au fost sancţionaţi cu amendă în cuantum de 2.000 lei, respectiv 500 lei, iar materialul lemnos a fost predat proprietarului de drept.
În plus, în timpul întocmirii actelor de constatare a contravenției, la Postul de Poliție Vâlcănești s-a prezentat mama băiatului de 15 ani, care - nefiind de acord cu măsurile dispuse de către poliție - a sunat în mod repetat la ”112”, reclamând acest aspect.
Pentru că a făcut acest lucru în mod nejustificat, și ea a fost sancționată contravențional, cu o amendă de 500 lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176