Inspectoratul Școlar Prahova a încheiat un acord de colaborare cu primăria unui oraș din Grecia

11 Jan 2018 13:49
Inspectoratul Școlar Prahova a încheiat un acord de colaborare cu primăria unui oraș din Grecia
Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Primăria orașului Asproyrgos din Republica Elenă au încheiat, astăzi, un acord de colaborare. Acordul a fost semnat de Nicolae Angelescu, inspector școlar general al ISJ Prahova și Athanasios Choupis, secretar general. Potrivit acestuia, părțile convin să colaboreze în domenii precum educația tinerilor, patrimoniul cultural, politicii educaționale, sociale și ale formării profesionale, educație permanentă, cercetare științifică și suport tehnic pentru cercetare. De asemenea, lista poate fi completată cu alte domenii, subiecte sau proiecte în cazul în care ambele părți consideră necesar.
Potrivit unui comunicat de presă al ISJ Prahova, acordul de parteneriat a fost posibil datorită sprijinului acordat de către deputatul Dragoș Gabriel Zisopol, președinte al comunității Elene din România, care a fost prezent, de asemenea, la ceremonia de semnare.

Orașul Aspropryrgos este situat la 15 km nord-vest de centrul orașului Atena. Cel mai important obiectiv economic al orașului este rafinăria Aspropyrgos, situată la sud de oraș. Este cea mai mare din Grecia, cu capacitate de prelucrare de 21.500 m cubi pe zi. În oraș și în vecinătate acestuia există o importantă comunitate românească, constituită, cu precădere, în ultimii 20 de ani, prin urmare și un număr tot mai mare de copii și ține de origine română.

Acordul de colaborare a fost încheiat pentru perioadă de 12 luni și a intrat în vigoare, urmând a se prelungi anual, automat, dacă nici unul între parteneri nu va cere anularea lui.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677