Investiția de alimentare cu apă a satelor Buda și Palanca (Râfov), în grafic

11 Sep 2019 09:39
Investiția de alimentare cu apă a satelor Buda și Palanca (Râfov), în grafic
Lucrarea de alimentare cu apă a satelor Buda și Palanca din comuna Râfov a început. Autoritățile locale au transmis tuturor locuitorilor din celor două sate obligația de a elibera domeniul public de materialele pe care le au depozitate în fața gospodăriilor, cum ar fi lemne, pietriș sau nisip, astfel încât muncitorii să aibă cale liberă iar lucrarea să se poată desfășura în condiții normale.
Potrivit proiectului se lucrează pentru amenajarea mai multor puncte: captare, aducțiune, gospodăria de apã, rețeaua de distribuție a apei și branșamentele. În total, 17.390 de metri va avea ca lungime rețeaua de distribuție proiectată pentru comuna Râfov, satele Buda și Palanca, 750 de branșamente urmând a fi realizate. Muncitorii sunt verificați permanent de autoritățile locale care vor va lucrarea să fie în grafic.
Valoarea proiectului este de 4.144.809,7 de lei, cu TVA inclus. Banii vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Lucrările, potrivit administrației locale, au termen 12 luni de la primirea ordinului de începere. După aceea, oamenii din cele două sate vor și racordați la rețeaua de apă. Este vorba despre aproape 1000 de localnici în Buda și 1080 de persoane în Palanca.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8426 0.0005
USD Dolarul SUA 4.3517 -0.0466
GBP Lira sterlina 5.3509 -0.0406
CHF Francul elvetian 4.5273 -0.0095
XAU Gramul de aur 241.3579 -2.3904