Investitie de 800 milioane de euro în fabrica de tigari din Ploiești până în 2022. Aici se vor fabrica Neostik-uri, consumabilele din tutun care funcționează cu dispozitivul glo - FOTO/VIDEO

21 Aug 2018 21:20
British American Tobacco (BAT), cea mai mare companie de tutun din România, a anunțat astazi că va investi 800 de milioane de euro în următorii 5 ani în fabrica din Ploiești. Investiția, care va genera într-o primă etapă 200 de noi locuri de muncă în România, va permite extinderea produsului inovator de încălzire a tutunului - glo - în Europa, începând cu a doua jumătate a anului 2018. Glo este dispozitivul de încălzire a tutunului BAT care încălzește - nu arde – stick-uri de tutun special fabricate (numite Neostiks) la aproximativ 240° C. Deoarece nu implică arderea tutunului, ca în cazul țigărilor tradiționale, glo are potențial de risc redus față de fumatul tradițional. La Ploiesti, o nouă hală de producție va fi construită de la zero pentru fabricarea Neostik-urilor, consumabilele din tutun care funcționează cu dispozitivul glo. Fabrica din România va fi unicul furnizor de Neostik-uri pentru Europa.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587