Investitie de 800 milioane de euro în fabrica de tigari din Ploiești până în 2022. Aici se vor fabrica Neostik-uri, consumabilele din tutun care funcționează cu dispozitivul glo - FOTO/VIDEO

11 Jun 2018 23:32
British American Tobacco (BAT), cea mai mare companie de tutun din România, a anunțat astazi că va investi 800 de milioane de euro în următorii 5 ani în fabrica din Ploiești. Investiția, care va genera într-o primă etapă 200 de noi locuri de muncă în România, va permite extinderea produsului inovator de încălzire a tutunului - glo - în Europa, începând cu a doua jumătate a anului 2018. Glo este dispozitivul de încălzire a tutunului BAT care încălzește - nu arde " stick-uri de tutun special fabricate (numite Neostiks) la aproximativ 240° C. Deoarece nu implică arderea tutunului, ca în cazul țigărilor tradiționale, glo are potențial de risc redus față de fumatul tradițional. La Ploiesti, o nouă hală de producție va fi construită de la zero pentru fabricarea Neostik-urilor, consumabilele din tutun care funcționează cu dispozitivul glo. Fabrica din România va fi unicul furnizor de Neostik-uri pentru Europa.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677