Invitație la mișcare în Ploiești împotriva obezității și a diabetului între tineri

11 Oct 2017 16:17
Invitație la mișcare în Ploiești împotriva obezității și a diabetului între tineri
Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația Diabeticilor din Prahova, vă invită sa participați duminică, 15 octombrie 2017, la evenimentul THE FUN RIDE.

Derulată sub motto-ul „Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea”, acțiunea are drept scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului între tineri.

The FUN RIDE este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești, o cursă prin care se dorește să se atragă atenția asupra rolului mișcării și sportului pe bicicletă în reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: Sala Sporturilor – Plăieșilor – Rudului – Maramureș – B-dul Republicii – Mc Donald’s Nord, retur B-dul Republicii – Tache Ionescu – Mărășești – Sala Sporturilor, startul plecării în cursă urmând să aibă loc la ora 11.30.

De asemenea, în Parcul Tineretului va fi amenajat un cort unde, în cursul dimineții, între orele 10.00 și 11.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea și greutatea.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ploiești spune DA pentru sănătatea TA” și este finanțat de Municipiul Ploiești. Parteneri: Școala Postliceală Sanitară Thoma Ionescu și Coaliția COPAC . Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution (Fora).

Pentru informații suplimentare, persoana de contact: Mihai Carmen Angela, Director Executiv, Asociația Diabeticilor din Prahova, tel 0728808487, e-mail: asociatiadiabetprahova@yahoo.com.

Foto cu carcater ilustrativ: împotriva obezității și a diabetului între tineri

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000