Invitație la teatru: “Nimeni nu-i perfect” - un spectacol în regia lui Radu Beligan în care Silviu Biriș joacă un rol de travestit. Comedia se joacă luni, 23 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești

17 Oct 2017 13:44
Invitație la teatru: “Nimeni nu-i perfect” - un spectacol în regia lui Radu Beligan în care Silviu Biriș joacă un rol de travestit. Comedia se joacă luni, 23 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești
Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești vă invită săptămâna viitoare la un spectacol inedit care nu trebuie pierdut. Vorbim despre comedia “Nimeni nu-i perfect” care ese regizat de nimeni altul decât Radu Beligan și care îl are ca protagonist pe cunoscutul actor Silviu Biriș. Spectacolul este realizat după textul autorului britanic Simon Williams.
Este o comedie cu încurcături amoroase, o comedie despre conflictul dintre generații si o comedie despre războiul dintre sexe, în ansamblu, un spectacol dedicat publicului larg.
Personajul principal interpretat de Silviu Biriș este un statistician divorțat care are grijă de tatăl său bătrân și își crește singur fiica adolescentă. În timpul liber, el scrie romane de dragoste pe care, însă, nu reușește să le publice. Găsește o singură editură interesată, însă, care scoate pe piață doar romane scrise de femei. Așa că se semnează sub un pseudonim feminin. Toate bune și frumoase până când directoarea editurii vrea să o întâlnească pe autoare. În aceste condiții statisticianul este nevoit să se travestească în femeie.

Farsa inițiată de către protagonistul piesei (Silviu Biris) care, mânat de motive economice, se dă drept femeie, îl va învălui pe acesta cu efect de bulgăre de zăpadă scăpat de sub control atunci când se va îndrăgosti de femeia pentru care a pus la cale respectiva farsă.
Bunicul petrecăreț, fiica adolescentă și femeia feministă și atractivă par instrumente dintr-o orchestră aflată sub bagheta protagonistului piesei, amplificând situațiile comice, interpunând obstacole între protagonist și scopul său final, generând incurcături și situații palpitante.
Din distribuția spectacolului fac parte Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Sofron si Rodica Ionescu.
Spectacolul “Nimeni nu-i perfect” se joacă luni, 23 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești, începând cu ora 19.00. Biletele sunt de trei categorii și costă 25, 45 sau 65 de lei. Vă dorim vizionare plăcută!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895