Invitație la teatru: "Nimeni nu-i perfect" - un spectacol în regia lui Radu Beligan în care Silviu Biriș joacă un rol de travestit. Comedia se joacă luni, 23 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești

17 Oct 2017 13:44
Invitație la teatru: "Nimeni nu-i perfect" - un spectacol în regia lui Radu Beligan în care Silviu Biriș joacă un rol de travestit. Comedia se joacă luni, 23 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești
Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești vă invită săptămâna viitoare la un spectacol inedit care nu trebuie pierdut. Vorbim despre comedia "Nimeni nu-i perfect" care ese regizat de nimeni altul decât Radu Beligan și care îl are ca protagonist pe cunoscutul actor Silviu Biriș. Spectacolul este realizat după textul autorului britanic Simon Williams.
Este o comedie cu încurcături amoroase, o comedie despre conflictul dintre generații si o comedie despre războiul dintre sexe, în ansamblu, un spectacol dedicat publicului larg.
Personajul principal interpretat de Silviu Biriș este un statistician divorțat care are grijă de tatăl său bătrân și își crește singur fiica adolescentă. În timpul liber, el scrie romane de dragoste pe care, însă, nu reușește să le publice. Găsește o singură editură interesată, însă, care scoate pe piață doar romane scrise de femei. Așa că se semnează sub un pseudonim feminin. Toate bune și frumoase până când directoarea editurii vrea să o întâlnească pe autoare. În aceste condiții statisticianul este nevoit să se travestească în femeie.

Farsa inițiată de către protagonistul piesei (Silviu Biris) care, mânat de motive economice, se dă drept femeie, îl va învălui pe acesta cu efect de bulgăre de zăpadă scăpat de sub control atunci când se va îndrăgosti de femeia pentru care a pus la cale respectiva farsă.
Bunicul petrecăreț, fiica adolescentă și femeia feministă și atractivă par instrumente dintr-o orchestră aflată sub bagheta protagonistului piesei, amplificând situațiile comice, interpunând obstacole între protagonist și scopul său final, generând incurcături și situații palpitante.
Din distribuția spectacolului fac parte Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Sofron si Rodica Ionescu.
Spectacolul "Nimeni nu-i perfect" se joacă luni, 23 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești, începând cu ora 19.00. Biletele sunt de trei categorii și costă 25, 45 sau 65 de lei. Vă dorim vizionare plăcută!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731