ISU Prahova a lansat caietul "Învață, ascultă, respectă!" - VIDEO/FOTO

21 Mar 2018 17:21
Prescolarii din Prahova vor putea invata ce inseamna sa acorzi primul ajutor dintr-un caiet special lansat astazi de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Acesta se numeste "Învață, ascultă, respectă!". Inițiativa ISU Prahova a debutat în cadrul Campaniei "Paza bună trece primejdia rea!" lansată în anul 2016, cu proiectul intitulat "Fii isteț, fii pregătit", urmat în anul 2017 de caietul cu tematică în domeniul situațiilor de urgență "Ascultă, învață, respectă!" și continuând anul acesta cu caietul de prim ajutor.
Caietul de prim ajutor lansat astazi le propune copiilor din învățământul preșcolar o serie de exerciții interactive și stimulative printr-o abordare care are menirea de a-i provoca și incita pe cei mici la dialog, cât și prin prezentarea unor tematici specifice de prim ajutor medical.
Discursurile autoritatilor au fost urmate de un scurt instructaj privind tehnici de prim-ajutor.
Au fost tiparite aproximativ 3000 de caiete care vor fi distribuite in gradinitele din judet.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677