ISU Prahova a lansat caietul „Învață, ascultă, respectă!” - VIDEO/FOTO

21 Mar 2018 17:21
Prescolarii din Prahova vor putea invata ce inseamna sa acorzi primul ajutor dintr-un caiet special lansat astazi de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Acesta se numeste „Învață, ascultă, respectă!”. Inițiativa ISU Prahova a debutat în cadrul Campaniei „Paza bună trece primejdia rea!” lansată în anul 2016, cu proiectul intitulat „Fii isteț, fii pregătit”, urmat în anul 2017 de caietul cu tematică în domeniul situațiilor de urgență „Ascultă, învață, respectă!” și continuând anul acesta cu caietul de prim ajutor.
Caietul de prim ajutor lansat astazi le propune copiilor din învăţământul preşcolar o serie de exerciţii interactive şi stimulative printr-o abordare care are menirea de a-i provoca şi incita pe cei mici la dialog, cât şi prin prezentarea unor tematici specifice de prim ajutor medical.
Discursurile autoritatilor au fost urmate de un scurt instructaj privind tehnici de prim-ajutor.
Au fost tiparite aproximativ 3000 de caiete care vor fi distribuite in gradinitele din judet.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923