ISU Prahova angajeaza. Vezi lista posturilor scoase la concurs

09 Nov 2018 18:36
ISU Prahova angajeaza. Vezi lista posturilor scoase la concurs
ISU Prahova are nevoie de oameni noi si scoate la concurs 4 posturi de ofițer și 5 de subofițer.
Cererile de înscriere se pot depune până pe 16 noiembrie!
Concursul este prin încadrare directă, a unui post vacant de Ofițer specialist I la Serviciul Achiziții publice; unui post vacant de Ofițer specialist II la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației; unui post vacant de Ofițer I la Serviciul Control și Activități Preventive; unui post vacant de Ofițer I la Serviciul Avizare-autorizare; unui post vacant de Subofițer Operativ Principal la Serviciul Control și Activități Preventive; unui post vacant de Subofițer Tehnic Principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației; unui post vacant de Subofițer Tehnic Principal la Serviciul Financiar; a 2 posturi vacante de Subofițer Tehnic Principal la Serviciul Resurse Umane.

Toate detaliile aici:
http://www.isuprahova.ro/cariera.html

foto ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933