ISU Prahova lanseaza cel de-al treilea caiet intitulat "Învață, ascultă, respectă!"

19 Mar 2018 16:01
ISU Prahova lanseaza cel de-al treilea caiet intitulat "Învață, ascultă, respectă!"
INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ "ȘERBAN CANTACUZINO" AL JUDEȚULUI PRAHOVA lanseaza, miercuri, 21 martie, cel de-al treilea caiet intitulat "Învață, ascultă, respectă!", cu tematică în domeniul primului ajutor, pentru grupele de copii din învățământul preșcolar.
Sănătatea înseamnă viața și niciodată nu este prea devreme să începem să învățăm cum să ne îngrijim sănătatea. Acest caiet reușește să pună în practică, o teorie pe care o susținem cu toții, aceea de educație medicală pentru copii.
Evenimentul va fi găzduit în incinta sălii Europa din municipiul Ploiești, începând cu ora 11:00.
În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul Mădălina Lupea, Prefectul județului Prahova, Locotenent colonel Mihai Drăgan, Inspector Șef ISU Prahova și Nicolae Angelescu, Inspector Școlar General.
Discursurile oficiale vor fi urmate de un scurt instructaj privind tehnici de prim-ajutor și primă intervenție în caz de accidente sau alte tipuri de calamități și dezastre naturale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731