ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”

17 Jan 2019 14:52
ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”
Inspecţia Muncii desfăşoară Campania 2018-2019 pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase prin managementul substanţelor periculoase, prin organizarea Săptămânii Europene de Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase.
Campania se desfăşoară pe parcursul trimestrelor III şi IV şi se finalizează prin organizarea a 4 simpozioane regionale, în judeţele Tulcea, Braşov, Bistriţa - Năsăud şi Ialomiţa. Cu ocazia acestor simpozioane sunt prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ce pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general legate de problematica substanţelor periculoase. Campania se adresează angajatorilor şi lucrătorilor din sectorul public şi privat, inclusiv celor care activează în întreprinderile mici şi mijlocii, managerilor și conducătorilor locurilor de muncă, lucrătorilor desemnaţi pentru activităţile de protecţie şi prevenire a riscurilor profesionale, serviciilor interne de prevenire şi protecţie, sindicatelor şi reprezentanţilor lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii lucrătorilor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie, organizaţiilor patronale, asociaţiilor profesionale, instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi al asigurării la accidente de muncă şi îmbolnăviri profesionale, furnizorilor de servicii şi de formare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi comunităţilor educaţionale.
În acest context, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova organizează în data de 24 octombrie 2018, ora 10.00, la sala de conferinţe de la sediul situat în Ploieşti, B-dul Independenţei, nr. 12, judeţul Prahova, seminarul cu tema „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”. La seminar sunt invitaţi să participe angajatori şi lucrători din sectorul public şi privat, precum şi reprezentanţi ai confederaţiilor patronale şi sindicale, alături de inspectori de muncă din cadrul instituţiei.

17.10.2018
Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
va rog sa ne comunicati dupa cat timp se fac programarile ? multumim
Si unde gasim harta cu sectoarele cadastrale din Ploiesti, pentru a ne elucida si noi?!
doresc schimbare carte identitate care expira pe data 19 .01.2019 si programare pe data de 16.01.2019
În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.
E nasoll e tot timpul umblă beat din tise sa vina pe jos sa ia băutură .. pe timpul asta. .. mai mult că sigur nu mai e in viața
Curs valutar
EUR Euro 4.6890 0.0060
USD Dolarul SUA 4.1126 0.0063
GBP Lira sterlina 5.2962 0.0154
CHF Francul elvetian 4.1453 -0.0102
XAU Gramul de aur 171.1534 0.8807