ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”

18 Oct 2018 14:30
ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”
Inspecţia Muncii desfăşoară Campania 2018-2019 pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase prin managementul substanţelor periculoase, prin organizarea Săptămânii Europene de Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase.
Campania se desfăşoară pe parcursul trimestrelor III şi IV şi se finalizează prin organizarea a 4 simpozioane regionale, în judeţele Tulcea, Braşov, Bistriţa - Năsăud şi Ialomiţa. Cu ocazia acestor simpozioane sunt prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ce pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general legate de problematica substanţelor periculoase. Campania se adresează angajatorilor şi lucrătorilor din sectorul public şi privat, inclusiv celor care activează în întreprinderile mici şi mijlocii, managerilor și conducătorilor locurilor de muncă, lucrătorilor desemnaţi pentru activităţile de protecţie şi prevenire a riscurilor profesionale, serviciilor interne de prevenire şi protecţie, sindicatelor şi reprezentanţilor lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii lucrătorilor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie, organizaţiilor patronale, asociaţiilor profesionale, instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi al asigurării la accidente de muncă şi îmbolnăviri profesionale, furnizorilor de servicii şi de formare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi comunităţilor educaţionale.
În acest context, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova organizează în data de 24 octombrie 2018, ora 10.00, la sala de conferinţe de la sediul situat în Ploieşti, B-dul Independenţei, nr. 12, judeţul Prahova, seminarul cu tema „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”. La seminar sunt invitaţi să participe angajatori şi lucrători din sectorul public şi privat, precum şi reprezentanţi ai confederaţiilor patronale şi sindicale, alături de inspectori de muncă din cadrul instituţiei.

17.10.2018
Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7607 0.0043
USD Dolarul SUA 4.1939 0.0058
GBP Lira sterlina 5.5509 -0.0151
CHF Francul elvetian 4.1976 0.0086
XAU Gramul de aur 175.8239 -0.3443