ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”

14 Nov 2018 23:39
ITM Prahova organizează seminarul „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”
Inspecţia Muncii desfăşoară Campania 2018-2019 pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase prin managementul substanţelor periculoase, prin organizarea Săptămânii Europene de Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase.
Campania se desfăşoară pe parcursul trimestrelor III şi IV şi se finalizează prin organizarea a 4 simpozioane regionale, în judeţele Tulcea, Braşov, Bistriţa - Năsăud şi Ialomiţa. Cu ocazia acestor simpozioane sunt prezentate bune practici în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ce pot contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi a vieţii profesionale, precum şi alte informaţii de interes general legate de problematica substanţelor periculoase. Campania se adresează angajatorilor şi lucrătorilor din sectorul public şi privat, inclusiv celor care activează în întreprinderile mici şi mijlocii, managerilor și conducătorilor locurilor de muncă, lucrătorilor desemnaţi pentru activităţile de protecţie şi prevenire a riscurilor profesionale, serviciilor interne de prevenire şi protecţie, sindicatelor şi reprezentanţilor lucrătorilor cu răspunderi specifice în domeniul securităţii şi sănătăţii lucrătorilor, serviciilor externe de prevenire şi protecţie, organizaţiilor patronale, asociaţiilor profesionale, instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi al asigurării la accidente de muncă şi îmbolnăviri profesionale, furnizorilor de servicii şi de formare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi comunităţilor educaţionale.
În acest context, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova organizează în data de 24 octombrie 2018, ora 10.00, la sala de conferinţe de la sediul situat în Ploieşti, B-dul Independenţei, nr. 12, judeţul Prahova, seminarul cu tema „Prevenirea riscurilor generate de substanțe periculoase”. La seminar sunt invitaţi să participe angajatori şi lucrători din sectorul public şi privat, precum şi reprezentanţi ai confederaţiilor patronale şi sindicale, alături de inspectori de muncă din cadrul instituţiei.

17.10.2018
Serviciul Comunicare şi relaţii cu publicul

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6590 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.1340 -0.0129
GBP Lira sterlina 5.3404 -0.0075
CHF Francul elvetian 4.0924 -0.0087
XAU Gramul de aur 159.4922 -0.1656