Iulian Dumitrescu: Am vorbit astăzi, la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud " Est), despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală

15 Sep 2019 10:06
Iulian Dumitrescu: Am vorbit astăzi, la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud " Est), despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală
Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a fost prezent sambata la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud " Est) unde a tinut un discurs despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală.

"Toți cei care iubim România suferim pentru că, în ultimii ani, țara noastră, sub o guvernare PSD-istă dezastruoasă, s-a transformat într-o țară a extremelor.
Avem creștere economică, dar avem și cea mai mare inflație, cele mai mari creșteri de prețuri din Europa. Au crescut veniturile bugetare, dar, din păcate, primăriile sunt sărăcite și nici nu știu dacă au bani să își plătească salariile până la sfârșitul acestui an.
Nu am avut război civil, dar sute de mii de români au plecat în ultimii ani din țară. Suntem, în lume, pe locul al doilea, după Siria, din punct de vedere al migrației. Mulți dintre cei plecați suferă și s-ar întoarce. Dar, din păcate, sunt destui cei care s-au înstrăinat. Și dacă v-ați uitat zilele trecute la tenis, la US Open, poate ați văzut-o pe câștigătoare, Bianca Andreescu, ea este exemplul românului care s-a înstrăinat de țara lui.
La o extremă, avem forțe politice care mimează democrația și care sunt mai interesate mai mult de bunăstarea baronilor roșii. La cealaltă extremă, avem forțe politice care pun în discuție toate instituțiile democratice și care, mai nou, ne propun fericire în anarhie.
Numai noi, Partidul Național Liberal, suntem cei care pot aduce schimbările de care societatea românească are nevoie. Numai noi, Partidul Național Liberal, avem oameni capabili să ofere României o guvernare bună. Numai noi putem construi o Românie normală. Românii au nevoie de o Românie normală, nicidecum de o Românie a extremelor.
Cel care în ultimii ani a ținut steagul normalității în această țară, cel care a ieșit în stradă printre protestatari, cel care s-a dus peste PSD în ședința de guvern este Președintele României, Klaus Iohannis.
În 2014, Partidul Național Liberal, împreună cu Președintele Klaus Iohannis, a câștigat alegerile prezidențiale. La cinci ani distanță, la alegerile europarlamentare, din nou împreună cu Președintele Klaus Iohannis, am avut succes. Nu am nicio îndoială că împreună vom câștiga din nou alegerile prezidențiale. Nu am nicio îndoială că la anul vom câștiga alegerile locale și pe cele parlamentare avându-l alături de noi pe Klaus Iohannis.
Partidul Național Liberal și Klaus Iohannis trebuie să creeze România pe care ne-o dorim cu toții, o Românie cu spitale moderne, o Românie cu autostrăzi, o Românie educată, o Românie a tuturor românilor. PNL este alături de Klaus Iohannis în toate bătăliile care vor urma!, a spus Iulian Dumitrescu pe pagina sa de facebook, dupa participarea la evenimentul de la Constanta.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677