Iulian Dumitrescu: Am vorbit astăzi, la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Est), despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală

15 Sep 2019 10:06
Iulian Dumitrescu: Am vorbit astăzi, la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Est), despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală
Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a fost prezent sambata la Constanța, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Est) unde a tinut un discurs despre calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală.

“Toți cei care iubim România suferim pentru că, în ultimii ani, țara noastră, sub o guvernare PSD-istă dezastruoasă, s-a transformat într-o țară a extremelor.
Avem creștere economică, dar avem și cea mai mare inflație, cele mai mari creșteri de prețuri din Europa. Au crescut veniturile bugetare, dar, din păcate, primăriile sunt sărăcite și nici nu știu dacă au bani să își plătească salariile până la sfârșitul acestui an.
Nu am avut război civil, dar sute de mii de români au plecat în ultimii ani din țară. Suntem, în lume, pe locul al doilea, după Siria, din punct de vedere al migrației. Mulți dintre cei plecați suferă și s-ar întoarce. Dar, din păcate, sunt destui cei care s-au înstrăinat. Și dacă v-ați uitat zilele trecute la tenis, la US Open, poate ați văzut-o pe câștigătoare, Bianca Andreescu, ea este exemplul românului care s-a înstrăinat de țara lui.
La o extremă, avem forțe politice care mimează democrația și care sunt mai interesate mai mult de bunăstarea baronilor roșii. La cealaltă extremă, avem forțe politice care pun în discuție toate instituțiile democratice și care, mai nou, ne propun fericire în anarhie.
Numai noi, Partidul Naţional Liberal, suntem cei care pot aduce schimbările de care societatea românească are nevoie. Numai noi, Partidul Naţional Liberal, avem oameni capabili să ofere României o guvernare bună. Numai noi putem construi o Românie normală. Românii au nevoie de o Românie normală, nicidecum de o Românie a extremelor.
Cel care în ultimii ani a ținut steagul normalității în această țară, cel care a ieșit în stradă printre protestatari, cel care s-a dus peste PSD în ședința de guvern este Președintele României, Klaus Iohannis.
În 2014, Partidul Naţional Liberal, împreună cu Președintele Klaus Iohannis, a câștigat alegerile prezidențiale. La cinci ani distanță, la alegerile europarlamentare, din nou împreună cu Președintele Klaus Iohannis, am avut succes. Nu am nicio îndoială că împreună vom câștiga din nou alegerile prezidențiale. Nu am nicio îndoială că la anul vom câștiga alegerile locale și pe cele parlamentare avându-l alături de noi pe Klaus Iohannis.
Partidul Naţional Liberal și Klaus Iohannis trebuie să creeze România pe care ne-o dorim cu toții, o Românie cu spitale moderne, o Românie cu autostrăzi, o Românie educată, o Românie a tuturor românilor. PNL este alături de Klaus Iohannis în toate bătăliile care vor urma!, a spus Iulian Dumitrescu pe pagina sa de facebook, dupa participarea la evenimentul de la Constanta.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7798 0.0008
USD Dolarul SUA 4.3348 0.0247
GBP Lira sterlina 5.6747 0.0161
CHF Francul elvetian 4.4707 0.0220
XAU Gramul de aur 220.9342 5.5491