Iulian Dumitrescu: După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați

07 Sep 2020 15:32
Iulian Dumitrescu: După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați
La comanda PNL Prahova/ COD AEP: 21200012/
Iulian Dumitrescu, candidatul Aliantei PNL USR PLUS la functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, a vorbit despre problema modului in care se ridica gunoiul in Ploiesti si in celelalte localitati din judet:

"Refuzul operatorului de salubritate din Ploiești de a ridica gunoiul din blocurile turn ale orașului este o dovadă de nepăsare și arată neputința actualului președinte PSD al Consiliului Județean.

Consiliul Județean este responsabil pentru ridicarea gunoiului. PSD și-a bătut joc de cetățeni! În loc să apere interesele prahovenilor, PSD apără interesele firmei care nu-și respectă obligațiile contractuale și nu ridică gunoiul oamenilor.

După 27 septembrie, primul lucru pe care îl voi face ca Președinte de Consiliu Județean este să spun operatorului de salubritate: ori faceți curățenie, ori plecați. Lucru valabil atât pentru Ploiești, cât și pentru celelalte localități ale județului inundate de gunoaie. În cel mai scurt timp, județul Prahova va fi un județ exemplu în România din punct de vedere al curățeniei și al colectării deșeurilor.", a spus Iulian Dumitrescu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677