Iulian Dumitrescu, dupa motiunea de cenzura: “Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”

19 Jun 2019 10:21
Iulian Dumitrescu, dupa motiunea de cenzura: “Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”
Camera Deputaţilor şi Senatul au dezbătut şi votat, marţi, în plenul reunit, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie au cerut demiterea Guvernului Dăncilă. Moţiunea respectiva de cenzură a fost, insa, respinsă. Dupa aarea rezultatului, senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a scris pe pagina sa oficiala de facebook:
“Sunt convins că actuala putere duce România pe un drum greșit, motiv pentru care am votat în favoarea moțiunii de cenzură.
Din păcate, sancțiunea severă pe care PSD a primit-o la alegerile din 26 mai nu a schimbat aritmetica parlamentară, iar Guvernul Dăncilă mai rămâne o vreme la cârma treburilor țării.
PNL rămâne de partea bună a istoriei, alături de românii care își doresc o guvernare competentă, după model occidental.
Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”

Sursa foto: facebook Iulian Dumitrescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134