Iulian Dumitrescu, dupa motiunea de cenzura: “Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”

19 Jun 2019 10:21
Iulian Dumitrescu, dupa motiunea de cenzura: “Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”
Camera Deputaţilor şi Senatul au dezbătut şi votat, marţi, în plenul reunit, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie au cerut demiterea Guvernului Dăncilă. Moţiunea respectiva de cenzură a fost, insa, respinsă. Dupa aarea rezultatului, senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a scris pe pagina sa oficiala de facebook:
“Sunt convins că actuala putere duce România pe un drum greșit, motiv pentru care am votat în favoarea moțiunii de cenzură.
Din păcate, sancțiunea severă pe care PSD a primit-o la alegerile din 26 mai nu a schimbat aritmetica parlamentară, iar Guvernul Dăncilă mai rămâne o vreme la cârma treburilor țării.
PNL rămâne de partea bună a istoriei, alături de românii care își doresc o guvernare competentă, după model occidental.
Am pierdut o bătălie, nu și războiul cu PSD!”

Sursa foto: facebook Iulian Dumitrescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8406 0.0009
USD Dolarul SUA 4.2942 -0.0022
GBP Lira sterlina 5.3770 0.0222
CHF Francul elvetian 4.5591 0.0112
XAU Gramul de aur 248.8638 3.5512