Iulian Dumitrescu: Pandemia ne obligă să luăm decizii rapide. Vom avea încă 35 de locuri pentru bolnavii COVID la Spitalul Municipal Ploiești

27 Nov 2020 17:22
Iulian Dumitrescu: Pandemia ne obligă să luăm decizii rapide. Vom avea încă 35 de locuri pentru bolnavii COVID la Spitalul Municipal Ploiești
Consiliul Județean Prahova a aprobat astăzi, la propunerea președintelui Iulian Dumitrescu, alocarea sumei de 1 milion de lei în vederea amenajării unei secții COVID cu 35 de locuri la Spitalul Municipal Ploiești. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unor concentratoare de oxigen, stații de oxigen, amenajare spații pentru dezinfecție, containere speciale, redimensionare instalație electrică.
"Niciun efort nu este prea mare când vine vorba de sănătatea prahovenilor. Evoluțiile legate de pandemie ne obligă să luăm decizii rapide, să ne organizăm și să fim eficienți. Cu banii alocați astăzi Spitalului Municipal Ploiești la solicitarea primarului Andrei Volosevici, vom avea, în Ploiești, încă 35 de locuri pentru bolnavii COVID", a declarat președintele Consiliului Județean Prahova.
Din 23 octombrie a.c., de când Iulian Dumitrescu a devenit oficial președinte al Consiliului Județean Prahova, administrația județeană a suplimentat banii alocați spitalelor din județ cu 6,1 milioane de lei. Cea mai mare parte din această sumă a fost alocată Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru dublarea numărul de ventilatoare pentru COVID, instalarea de prize de oxigen, spațiu de așteptare pentru pacienți și noi spații de triaj la UPU, continuarea renovării și extinderea secției ATI, medicamente, materiale sanitare, reactivi, pentru întreținere și funcționare etc. Consiliul Județean Prahova a aprobat, de asemenea, fonduri suplimentare pentru finalizarea dotării cu 5 paturi ATI a Spitalului Orășenesc Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677