Iulian Dumitrescu: Reîntoarcerea la școală este, cred eu, și o redută importantă pe care o putem cuceri în perspectiva înfrângerii spaimei pe care ne-a adus-o în suflete pandemia

14 Sep 2020 11:54
Iulian Dumitrescu: Reîntoarcerea la școală este, cred eu, și o redută importantă pe care o putem cuceri în perspectiva înfrângerii spaimei pe care ne-a adus-o în suflete pandemia
La comanda PNL Prahova/ COD AEP: 21200012/
La inceput de an scolar, unul atipic, senatorul PNL Iulian Dumitrescu, care este si candidatul Aliantei PNL-USR-PLUS, le-a transmis un mesaj tuturor celor implicati in procesul de invatamant.

"Le urez mult succes elevilor, învățătorilor, profesorilor și personalului auxiliar care încep astăzi noul an școlar. Sunt optimist că, după dificultățile evidente ale ultimelor șase luni, acest moment reprezintă un pas important înainte spre revenirea la normalitate.

Reîntoarcerea la școală este, cred eu, și o redută importantă pe care o putem cuceri în perspectiva înfrângerii spaimei pe care ne-a adus-o în suflete pandemia.

Mă gândesc evident și la cei doi copii ai mei, care își vor relua și ei cursurile, nerăbdători să își reîntâlnească dascălii și colegii după atât timp. În așteptarea acestei clipe, atmosfera de ieri din casă mi-a adus aminte de copilărie și de pregătirile pe care le făceam la fiecare început de toamnă. Însăși ideea că vor merge din nou să învețe pentru a deveni oameni mari mă bucură și mă face să privesc pozitiv către viitor. Sunt convins că la fel simt și părinții copiilor din județ.

Prahova pe Primul Loc înseamnă un sistem de învățământ puternic, orientat către viitor și capabil să răspundă provocărilor unei lumi în schimbare și să-i ajute pe copii să devină fiecare în parte oameni de nădejde ai unei societăți moderne și civilizate. Văzându-i pe tinerii din ziua de azi cât de deștepți și cât de dornici să schimbe lumea în bine sunt, pot spune cu mare convingere că viitorul sună bine", a transmis Iulian Dumitrescu.

(P)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677