Iulian Dumitrescu, senator PNL, cere dreptate pentru primari!

11 Jun 2018 23:09
Iulian Dumitrescu, senator PNL, cere dreptate pentru primari!
În ședința de astăzi a Biroului Executiv al PNL, senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a votat pentru corectarea unei nedreptăți. "În opinia mea, modificările Codului Administrativ nu aduc privilegii aleșilor locali din perspectiva veniturilor acestora, ci doar corectează nedreptățile legii actuale. Eu cred că atât primarii, cât și președinții de consilii județene ar trebui să aibă venituri decente. Astfel, există edili care ies la pensie cu 1200-1400 de lei după mai multe mandate în fruntea comunităților, după o viață întreagă în administrația locală, ceea este profund injust.

Nu am discutat la partid despre alte consecințe ale Codului Administrativ, ci doar dacă ar trebui sau nu ca PNL să susțină indemnizațiile speciale pe care aleșii locali ar putea să le primească la încetarea mandatului. Împreună cu Cristian Buican și Gigel Știrbu, am votat pentru susținerea indemnizațiilor speciale, iar 17 colegi, inclusiv președintele Ludovic Orban, au votat împotrivă.", a scris pe o retea de socializare senatorul PNL, Iulian Dumitrescu.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677