Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”

23 Jul 2018 06:53
Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Semestrial al PSD. Acesta este de parere ca la implinirea celor șase luni de când Guvernul Dăncilă este în funcție, trebuie să plece, asemeni celorlalte guverne semestriale ale PSD de anul trecu intrucat termenul de valabilitate expirat.

”Dacă spuneam despre guvernele anterioare ale PSD că sunt ”guverne zero”, în sensul în care nu au reușit să ducă țara înainte, Guvernul Dăncilă ar putea fi încadrat la categoria ”guverne minus”, în sensul în care a reușit să ducă țara înapoi. Minus la salarii – s-au micșorat salariile a peste 1,9 milioane de români. Minus la puterea de cumpărare – inflația a ajuns la 5,2%. Minus la datorie publică – de la ultimele alegeri din anul 2016, PSD a îndatorat România cu peste 24 de miliarde lei. În moțiunea de cenzură o să găsiți și alte exemple de recorduri negative înregistrate de actualul guvern.

Împreună cu colegii mei din PNL, am inițiat această moțiune de cenzură cu credința că este mult prea periculos pentru români să lăsăm peste vară țara pe mâinile Guvernului Dăncilă. Demersului nostru s-au asociat și parlamentarii USL și PMP.

Vreau să îmi exprim speranța că și în PSD există oameni care își amintesc de jurământul de credință pe care l-au depus față de țară și care nu se lasă păpușați, trași de sfori de Liviu Dragnea. Îi invit pe toți parlamentarii puterii să își aducă aminte de promisiunile pe care le-au făcut alegătorilor și să voteze, până nu e prea târziu, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă inițiată de PNL!”, a scris pe o retea de socializare Iulian Dumitrescu, senator PNL.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709