Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”

15 Nov 2018 18:39
Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Semestrial al PSD. Acesta este de parere ca la implinirea celor șase luni de când Guvernul Dăncilă este în funcție, trebuie să plece, asemeni celorlalte guverne semestriale ale PSD de anul trecu intrucat termenul de valabilitate expirat.

”Dacă spuneam despre guvernele anterioare ale PSD că sunt ”guverne zero”, în sensul în care nu au reușit să ducă țara înainte, Guvernul Dăncilă ar putea fi încadrat la categoria ”guverne minus”, în sensul în care a reușit să ducă țara înapoi. Minus la salarii – s-au micșorat salariile a peste 1,9 milioane de români. Minus la puterea de cumpărare – inflația a ajuns la 5,2%. Minus la datorie publică – de la ultimele alegeri din anul 2016, PSD a îndatorat România cu peste 24 de miliarde lei. În moțiunea de cenzură o să găsiți și alte exemple de recorduri negative înregistrate de actualul guvern.

Împreună cu colegii mei din PNL, am inițiat această moțiune de cenzură cu credința că este mult prea periculos pentru români să lăsăm peste vară țara pe mâinile Guvernului Dăncilă. Demersului nostru s-au asociat și parlamentarii USL și PMP.

Vreau să îmi exprim speranța că și în PSD există oameni care își amintesc de jurământul de credință pe care l-au depus față de țară și care nu se lasă păpușați, trași de sfori de Liviu Dragnea. Îi invit pe toți parlamentarii puterii să își aducă aminte de promisiunile pe care le-au făcut alegătorilor și să voteze, până nu e prea târziu, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă inițiată de PNL!”, a scris pe o retea de socializare Iulian Dumitrescu, senator PNL.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6635 0.0045
USD Dolarul SUA 4.1283 -0.0057
GBP Lira sterlina 5.2853 -0.0551
CHF Francul elvetian 4.1007 0.0083
XAU Gramul de aur 160.7168 1.2246