Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”

25 Sep 2018 10:01
Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Semestrial al PSD. Acesta este de parere ca la implinirea celor șase luni de când Guvernul Dăncilă este în funcție, trebuie să plece, asemeni celorlalte guverne semestriale ale PSD de anul trecu intrucat termenul de valabilitate expirat.

”Dacă spuneam despre guvernele anterioare ale PSD că sunt ”guverne zero”, în sensul în care nu au reușit să ducă țara înainte, Guvernul Dăncilă ar putea fi încadrat la categoria ”guverne minus”, în sensul în care a reușit să ducă țara înapoi. Minus la salarii – s-au micșorat salariile a peste 1,9 milioane de români. Minus la puterea de cumpărare – inflația a ajuns la 5,2%. Minus la datorie publică – de la ultimele alegeri din anul 2016, PSD a îndatorat România cu peste 24 de miliarde lei. În moțiunea de cenzură o să găsiți și alte exemple de recorduri negative înregistrate de actualul guvern.

Împreună cu colegii mei din PNL, am inițiat această moțiune de cenzură cu credința că este mult prea periculos pentru români să lăsăm peste vară țara pe mâinile Guvernului Dăncilă. Demersului nostru s-au asociat și parlamentarii USL și PMP.

Vreau să îmi exprim speranța că și în PSD există oameni care își amintesc de jurământul de credință pe care l-au depus față de țară și care nu se lasă păpușați, trași de sfori de Liviu Dragnea. Îi invit pe toți parlamentarii puterii să își aducă aminte de promisiunile pe care le-au făcut alegătorilor și să voteze, până nu e prea târziu, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă inițiată de PNL!”, a scris pe o retea de socializare Iulian Dumitrescu, senator PNL.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună ziua . La numerele menționate în articolul dumneavoastră nu răspunde nimeni cel puțin azi 24 septembrie ora 8:50 .
Și nu sunt doar urși, ci și porci mistreți. Mare atenție!
Buna ziua,pe 22septembrie pentru o oră aveți disponibil și la ce ora?
Toți întrebați aici ce și cum.... Credeți că vă răspunde cineva.... Căutați .... Fiți pe fază, așa trebuie să fie un devărat polițist!
cand încep înscrierile pt. ordine publica din sursa externa jud. Botoșani
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587