Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”

19 Feb 2019 16:48
Iulian Dumitrescu, senator PNL: ”Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională!”
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Semestrial al PSD. Acesta este de parere ca la implinirea celor șase luni de când Guvernul Dăncilă este în funcție, trebuie să plece, asemeni celorlalte guverne semestriale ale PSD de anul trecu intrucat termenul de valabilitate expirat.

”Dacă spuneam despre guvernele anterioare ale PSD că sunt ”guverne zero”, în sensul în care nu au reușit să ducă țara înainte, Guvernul Dăncilă ar putea fi încadrat la categoria ”guverne minus”, în sensul în care a reușit să ducă țara înapoi. Minus la salarii – s-au micșorat salariile a peste 1,9 milioane de români. Minus la puterea de cumpărare – inflația a ajuns la 5,2%. Minus la datorie publică – de la ultimele alegeri din anul 2016, PSD a îndatorat România cu peste 24 de miliarde lei. În moțiunea de cenzură o să găsiți și alte exemple de recorduri negative înregistrate de actualul guvern.

Împreună cu colegii mei din PNL, am inițiat această moțiune de cenzură cu credința că este mult prea periculos pentru români să lăsăm peste vară țara pe mâinile Guvernului Dăncilă. Demersului nostru s-au asociat și parlamentarii USL și PMP.

Vreau să îmi exprim speranța că și în PSD există oameni care își amintesc de jurământul de credință pe care l-au depus față de țară și care nu se lasă păpușați, trași de sfori de Liviu Dragnea. Îi invit pe toți parlamentarii puterii să își aducă aminte de promisiunile pe care le-au făcut alegătorilor și să voteze, până nu e prea târziu, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă inițiată de PNL!”, a scris pe o retea de socializare Iulian Dumitrescu, senator PNL.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205