Iulian Dumitrescu - senator PNL: "Statul trebuie să creeze condiții favorabile dezvoltării mediul de afaceri din România"

25 Jul 2018 16:40
Iulian Dumitrescu - senator PNL: "Statul trebuie să creeze condiții favorabile dezvoltării mediul de afaceri din România"
Intr-o postare recenta pe pagina sa de facebook, Iulian Dumitrescu, senator PNL, vorbeste despre ce ii lipseste mediului de afaceri din Romania si despre ce masuri trebuie luate in acest sens: "Statul trebuie să creeze condiții favorabile dezvoltării mediul de afaceri din România, iar instituțiile de control de la nivel central și local trebuie să îi ajute pe întreprinzători, nu să îi încurce.

Trăim de ani buni într-o logică eronată. Aceea a statului care vânează mediul de afaceri. Aceea a instituțiilor statului care lucrează pe bază de normă de amenzi. Aceea a controlului care, dacă vrea, sigur îți găsește ceva.

Trebuie să schimbăm total această perspectivă. Instituțiile statului trebuie să sprijine afacerile, nu să le distrugă. Orice firmă închisă înseamnă mai puțini bani la buget, mai puține locuri de muncă. Statul trebuie să încurajeze întreprinderile mici și mijlocii sau pe marii producători să producă plus valoare, să exporte și să aducă bani în țară.

Mediul de afaceri are nevoie de măsuri de prevenție, de consiliere pentru respectarea tuturor normelor în vigoare, de un dialog real cu instituțiile statului și, sub nici o formă, de presiune. Toate acestea trebuie să devină priorități legislative pentru PNL în vederea sprijinirii mediului de afaceri.", a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677