Iulian Herțanu, arestat preventiv

19 Feb 2015 08:16
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, cercetat de DNA într-un dosar legat de fraudarea unui contract finanțat din fonduri europene.
De asemenea, instanța a admis cererea DNA de arestare preventivă a lui Vladimir Răzvan Ciorbă, în schimb Mihail Marian Coman va fi cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitivă.

Iulian Herțanu, acționar la SC Grossman Engineering Group SRL, a fost reținut în noaptea de marți spre miercuri de procurorii DNA — Serviciul Teritorial Ploiești pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea nelegală a destinației fondurilor europene și pentru evaziune fiscală.

Același acuzații au fost reținute și în cazul lui Mihail Marian Coman, administrator/asociat la SC Indserv SRL Ploiești și SC Indserv Proiect SRL Ploiești și angajat al SC Hidro Prahova SA (în calitate de consilier al directorului general din data de 24 mai 2012), și Vladimir Răzvan Ciorbă, administrator/asociat la SC CVR Asfalt Construct Group SRL Dobroești, județul Ilfov, SC CVR Activities Group SRL București și SC Gefam Pro SRL Dobroești, județul Ilfov.
În schimb, procurorii nu mai solicită arestarea lui Liviu Munteanu, administrator al SC Grossman Engineering Group SRL, reținut și el în acest dosar.
Sursa:agerpres.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677