Jandarmi prahoveni au alergat astăzi, în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, pentru a aduce un omagiu soldaților români care au decedat sau au fost răniți în misiuni

17 Oct 2020 15:00
Comunicat Jandarmeria Prahova: Colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, au alergat astăzi, 17.10.2020, în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, ediţia a VII-a, pentru a aduce un omagiu soldaților români care au decedat sau au fost răniți în misiuni.
Cei trei jandarmi, plutonier adjutant Diaconu Justin, plutonier adjutant șef Ploscaru Costel şi plutonier adjutant Ioan Sorin au luat startul la Monumentul Vânătorilor din Ploiești, o parte dintre ei fiind în Teatrele de Operații din Afganistan, alegând să participe la eveniment pentru a arăta faptul că sunt alături de ei și, de asemenea, pentru a cinsti memoria celor care și-au dat viața pentru patrie pe diferite fronturi.
Această activitate se desfășoară în perioada 13-25 octombrie 2020 și presupune parcurgerea a trei trasee și purtarea unei ștafete, reprezentată de către una din culorile drapelului național al României.
Traseul galben a început din Tulcea şi va trece prin Babadag, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cincu, Sibiu, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Zalău şi Carei. Cele trei trasee se vor reuni la Carei de Ziua Armatei României, întregind drapelul tricolor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895