Jandarmi prahoveni au alergat astăzi, în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, pentru a aduce un omagiu soldaților români care au decedat sau au fost răniți în misiuni

17 Oct 2020 15:00
Comunicat Jandarmeria Prahova: Colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, au alergat astăzi, 17.10.2020, în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2020, ediţia a VII-a, pentru a aduce un omagiu soldaților români care au decedat sau au fost răniți în misiuni.
Cei trei jandarmi, plutonier adjutant Diaconu Justin, plutonier adjutant șef Ploscaru Costel şi plutonier adjutant Ioan Sorin au luat startul la Monumentul Vânătorilor din Ploiești, o parte dintre ei fiind în Teatrele de Operații din Afganistan, alegând să participe la eveniment pentru a arăta faptul că sunt alături de ei și, de asemenea, pentru a cinsti memoria celor care și-au dat viața pentru patrie pe diferite fronturi.
Această activitate se desfășoară în perioada 13-25 octombrie 2020 și presupune parcurgerea a trei trasee și purtarea unei ștafete, reprezentată de către una din culorile drapelului național al României.
Traseul galben a început din Tulcea şi va trece prin Babadag, Constanţa, Călăraşi, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cincu, Sibiu, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Zalău şi Carei. Cele trei trasee se vor reuni la Carei de Ziua Armatei României, întregind drapelul tricolor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237