Jandarmii din Sinaia au intervenit în cazul unui autocar plin cu copii, care rămăsese în pană în zona complexului sportiv Piatra Arsă (FOTO/VIDEO)

05 Oct 2017 21:25
Jandarmii din Sinaia au intervenit în cazul unui autocar plin cu copii, care rămăsese în pană în zona complexului sportiv Piatra Arsă (FOTO/VIDEO)
În data de 05.10.2017, în jurul orei 15.45, în urma unui apel prin SNUAU 112, efective din cadrul I.J.J. Prahova, detașamentul 8 Jandarmi Sinaia, au acționat în zona complexului sportiv Piatra Arsă, Platoul Bucegi, pentru a sprijini conducătorul unui autocar care a rămas fără motorină.Jandarmii montani au asigurat transportul cantitatii de carburant necesară , solicitata de conducatorul auto, de la o stație peco din Sinaia,dar autocarul prezenta alte defecțiuni tehnice, astfel staționarea pasagerilor s-a prelungit. Jandarmii au acordat sprijin pentru identificarea unei societăți de transport pentru deplasarea la București. Autocarul rămas în pana transporta un grup de 52 persoane din care 40 copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, aceștia fiind elevi de gimnaziu din municipiul București.Pana la sosirea mijloacelor de transport jandarmii le- au prezentat copiilor materiale specifice de montan și le-au dat sfaturi referitoare la drumețiile montane și cu privire la conduita sociala.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767