Jandarmii din Sinaia au intervenit în cazul unui autocar plin cu copii, care rămăsese în pană în zona complexului sportiv Piatra Arsă (FOTO/VIDEO)

05 Oct 2017 21:25
Jandarmii din Sinaia au intervenit în cazul unui autocar plin cu copii, care rămăsese în pană în zona complexului sportiv Piatra Arsă (FOTO/VIDEO)
În data de 05.10.2017, în jurul orei 15.45, în urma unui apel prin SNUAU 112, efective din cadrul I.J.J. Prahova, detașamentul 8 Jandarmi Sinaia, au acționat în zona complexului sportiv Piatra Arsă, Platoul Bucegi, pentru a sprijini conducătorul unui autocar care a rămas fără motorină.Jandarmii montani au asigurat transportul cantitatii de carburant necesară , solicitata de conducatorul auto, de la o stație peco din Sinaia,dar autocarul prezenta alte defecțiuni tehnice, astfel staționarea pasagerilor s-a prelungit. Jandarmii au acordat sprijin pentru identificarea unei societăți de transport pentru deplasarea la București. Autocarul rămas în pana transporta un grup de 52 persoane din care 40 copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, aceștia fiind elevi de gimnaziu din municipiul București.Pana la sosirea mijloacelor de transport jandarmii le- au prezentat copiilor materiale specifice de montan și le-au dat sfaturi referitoare la drumețiile montane și cu privire la conduita sociala.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218