Jandarmii Gruparii Mobile Ploiesti, in alerta. Pe Ilie Oana se disputa, astazi, meciul România - Finlanda

05 Jun 2018 12:12
Jandarmii Gruparii Mobile Ploiesti, in alerta. Pe Ilie Oana se disputa, astazi, meciul România - Finlanda
Peste 200 de jandarmi vor fi prezenți pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, iar împreună cu celalalte forțe de ordine participante, vor veni în sprijinul spectatorilor acționând pentru un climat de siguranță la nivelul Municipiului Ploiești. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30 doar pe bază de bilete și invitații, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp.
Pentru această partidă, Federația Română de Fotbal organizează în zona centrală a tribunei a-II-a Family Zone destinat pentru suporterii naționalei care doresc să participe însoțiți de minori(copii sub 14 ani). Accesul în această zonă se va realiza prin intrarea din str. Mihai Bravu.
Totodată, pentru buna organizare a competiției, în intervalul 17:00 " 24:00, traficul auto va fi restricționat pe străzile Stadionului, Vlahuță, Mihai Bravu, Sportului, George Topîrceanu, 1 Mai, Latină și Artei.

Conform art. 14 din legea 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanții la acest eveniment vor fi supuși unui control riguros, efectuat de către firma de securitate contractată de către organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Accesul în arena sportivă se va face astfel:
 str. Latină, PCA nr.3 pentru deținătorii de bilete în Peluza 2;
 str. Mihai Bravu, PCA nr.2 prin cei 6 turnicheți pentru deținătorii de bilete în Tribuna 2;
 str. Mihai Bravu, PCA nr.2 prin cei 2 turnicheți pentru deținătorii de bilete în Tribuna 2, "FAMILY ZONE";
 str. Stadionului, PCA nr.4 pentru deținătorii de bilete în Tribuna I Vest ;
 str. Stadionului, Poarta V.I.P.pentru deținătorii de bilete la Loje și Tribuna 0;
 str. Alexandru Vlahuță, PCA nr.5 pentru deținătorii de bilete în Tribuna I Est;
 str. Alexandru Vlahuță, PCA nr.1 pentru deținătorii de bilete în Peluza 1;

Jandarmeria asigură pe această cale opinia publică și ploieștenii în special, că toate resursele avute la dispoziție vor fi mobilizate, astfel încât evenimentul sportiv să se desfășoare în condiții de siguranță.

foto: http://www.frf.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677