Jandarmii intervin la animalele salbatice cu mainile goale

06 Sep 2017 11:00
Jandarmii intervin la animalele salbatice cu mainile goale
Din ce in ce mai multe solicitari au jandarmii din Prahova pentru alungarea animalelor salbatice care dau iama in gospodariile oamenilor. Numarul mistretilor sau ursilor care ajuns in gosopodarii, dupa mancare, este in continua crestere. Iar la toate aceste cazuri, jandarmii intervin cu mainile goale, pentru ca nu au voie sa foloseasca munitie, riscandu-si astfel viata.
Ieri, de exemplu, jandarmii au fost solicitati in Sinaia, unde 7 porci mistreti au coborat in statiune. Erau in parcarea unui hotel. Jandarmii au reusit sa-i alunge.
La Iordacheanu, alt porc mistret, prins de aceasta data intr-un lat. A fost salvat de jandarmi si eliberat.
La Slanic, un urs a atacat o stana.
La Nistoresti, alt urs a venit la o pensiune, a rupt gardul si urma sa manance oile daca oamenii nu faceau galagie si fiara nu fugea.
La Sinaia, ursul a venit la tomberoane, in cautarea hranei.
La Secariae, un urs a ramas prins intr-un gard. Jandarmii si cei de la AJVPS s-au chinuit de la 22 pana la 3 sa-l elibereze.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237