Jandarmii prahoveni au ajutat mai multi tineri sa iasa din nameti

14 Feb 2019 09:05
Jandarmii prahoveni au ajutat mai multi tineri sa iasa din nameti
Cinci tineri care au vrut sa urce cu masina catre cabana Dichiu din Bucegi au avut nevoie de ajutorul jandarmilor prahoveni. Potrivit IJJ Prahova, tinerii s-au aventurat pe DJ 713, plecând de la cabana Cuibul Dorului, deși drumul este închis din cauza zapezii. Văzând că au rămas cu autovehiculul suspendat si nu se mai puteau deplasa, acestia au solicitat sprijin pe SNAU 112.

"Un echipaj de jandarmi montani din Sinaia a pornit în căutarea lor, păstrând legătura telefonic cu acestia. Astfel, la ora 17:15 i-au găsit, i-au ajutat sa scoata masina blocata și au început împreună deplasarea spre Sinaia, unde au ajuns la orele 18.15, în condiții bune. Pe drum au găsit alți 2 "ghinionisti ", care s-au aventurat cu masina, tot pe acelasi drum pe care au rămas blocati in nameti", arata IJJ Prahova.
Jandarmii recomanda turistilor ca acest tronson de drum sa fie evitat fiind a treia interventie in ultimele zile.
foto captura video IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677