Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori

25 Apr 2019 09:12
Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori
Comunicat de presa IJJ Prahova: In baza "Planului de masuri specifice Sarbatorilor de Paste" Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova va intensifica masurile si actiunile de asigurare si mentinere a ordinii publice si siguranta cetatenilor, urmarind prevenirea savarsirii faptelor antisociale, vagabondajul, talhariile, consumul de bauturi alcoolice in locurile neautorizate, prevenirea actelor de violenta.
In perioada 26.04.2018 - 01.05.2019 efectivele institutiei vor asigura ordinea si linistea publica pe timpul desfășurării manifestarilor religioase prilejuite de Sarbatorile Pascale la 55 de biserici din Ploiesti, Campina, Mizil,Urlati, Plopeni,Slanic,Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Valenii de Munte, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga si alte localități, in care se estimeaza prezenta unui public numeros. Efectivele vor actiona atat in zona lacaselor de cult, cat și in zone de agrement, parcuri si pe traseele montane.
In aceasta perioada la nivelul județului vor fi constituite si echipaje mobile de interventie, care vor actiona in scurt timp pentru aplanarea eventualelor conflicte pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
In total peste 1228 de jandarmi vor actiona in spațiul public , in dispozitivele de paza la obiectivele date în responsabilitate, in dispozitivele de ordine publică , in sistem independent sau mixt, precum și pe traseele montane.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova ureaza tuturor cetatenilor județului "Paste Fericit, încredere și speranță,liniste in suflet, pace si fericire"!

Sursa foto: facebook Jandarmeria Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Asa e cand la mijloc originile sunt nesanatoase.De vina sunt si copilele astea care vor feti frumosi si golani pe deasupra
40 lei adult si 30 lei copil, dar daca printati afisul copilul nu plateste
Pret bilet?
Dacă eram acolo, amândoi și ăla care a dat foc și ăla care a filmat, numai erau în viață. Le băgăm crengi de copac in fund, le puneam benzină, îi legam de copac și le dădeam foc, să ardă în chinuri
La pediatrie ati fost ???? Au avut noroc mare daca nu au trecut si pe acolo.acum 1 an am fost internată la pediatrie cu fetita mea care a fost bonlavioara si am plecat de acolo mai rau de cât am intrat ,pur si simplu nu ii intereseaza nu se uita la tine strigam după asistente ca fetița mea vomitat într-una si o durea burtica veneau după o jumătate de oră și imi spuneau că nu are ca sai faca sa astept ca o sai treaca daca nu-i trece ii face un calmat am stat asa 4 zile in spital cu un copil de 1 an jumate . În a 4 zi l-am sunat pe soț și i-am spus sa vina sa ne ia ca nu se mai poate sta in situatia asta .m-am dus la doamna doctor si i-am spus sami faca ieșirea din spital ca eu plec la alt spital cu copilul ca aici este din ce in ce mai rau iar dansa imi spune " nu inteleg de ce vreti sa plecati ca analizele au ieșit foarte bune " cum puii meu sunt bune daca copilul este foarte rau .si cu o zi in urma imi spunea dna doctor ca trebuie sai facem iar analize ca nu au ieșit deci pana la urma au ieșit sau nu au ieșit, asta este in continuare o dilemă. Am plecat cu copilul la alt spital dintr-o localitate apropiată iau facut analize la copil într-o oră au ieșit analizele foarte proaste medici de la spitalul asta au fost foarte speriați de cum au ieșit analizele mau intrebat ce iau facut la sinaia pentru ca copilul asta este distrus, la sinaia iau băgat doar perfuzii glucoza atat .după două zile fetita mea si-a revenit si am plecat acasa .Asa ca nu mai laudati spitalele din sinaia ca personalul lasa de dorit se uita la tine pur si simplu si iti spun lasa ca o sa treaca
Curs valutar
EUR Euro 4.7601 -0.0024
USD Dolarul SUA 4.2755 0.0117
GBP Lira sterlina 5.4034 0.0010
CHF Francul elvetian 4.2363 0.0152
XAU Gramul de aur 175.4130 0.7614