Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori

25 Apr 2019 09:12
Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori
Comunicat de presa IJJ Prahova: In baza "Planului de masuri specifice Sarbatorilor de Paste" Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova va intensifica masurile si actiunile de asigurare si mentinere a ordinii publice si siguranta cetatenilor, urmarind prevenirea savarsirii faptelor antisociale, vagabondajul, talhariile, consumul de bauturi alcoolice in locurile neautorizate, prevenirea actelor de violenta.
In perioada 26.04.2018 - 01.05.2019 efectivele institutiei vor asigura ordinea si linistea publica pe timpul desfășurării manifestarilor religioase prilejuite de Sarbatorile Pascale la 55 de biserici din Ploiesti, Campina, Mizil,Urlati, Plopeni,Slanic,Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Valenii de Munte, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga si alte localități, in care se estimeaza prezenta unui public numeros. Efectivele vor actiona atat in zona lacaselor de cult, cat și in zone de agrement, parcuri si pe traseele montane.
In aceasta perioada la nivelul județului vor fi constituite si echipaje mobile de interventie, care vor actiona in scurt timp pentru aplanarea eventualelor conflicte pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
In total peste 1228 de jandarmi vor actiona in spațiul public , in dispozitivele de paza la obiectivele date în responsabilitate, in dispozitivele de ordine publică , in sistem independent sau mixt, precum și pe traseele montane.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova ureaza tuturor cetatenilor județului "Paste Fericit, încredere și speranță,liniste in suflet, pace si fericire"!

Sursa foto: facebook Jandarmeria Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134