Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori

25 Apr 2019 09:12
Jandarmii prahoveni, la datorie de sarbatori
Comunicat de presa IJJ Prahova: In baza "Planului de masuri specifice Sarbatorilor de Paste" Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova va intensifica masurile si actiunile de asigurare si mentinere a ordinii publice si siguranta cetatenilor, urmarind prevenirea savarsirii faptelor antisociale, vagabondajul, talhariile, consumul de bauturi alcoolice in locurile neautorizate, prevenirea actelor de violenta.
In perioada 26.04.2018 - 01.05.2019 efectivele institutiei vor asigura ordinea si linistea publica pe timpul desfășurării manifestarilor religioase prilejuite de Sarbatorile Pascale la 55 de biserici din Ploiesti, Campina, Mizil,Urlati, Plopeni,Slanic,Cheia, Zamfira, Puchenii Mari, Valenii de Munte, Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga si alte localități, in care se estimeaza prezenta unui public numeros. Efectivele vor actiona atat in zona lacaselor de cult, cat și in zone de agrement, parcuri si pe traseele montane.
In aceasta perioada la nivelul județului vor fi constituite si echipaje mobile de interventie, care vor actiona in scurt timp pentru aplanarea eventualelor conflicte pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
In total peste 1228 de jandarmi vor actiona in spațiul public , in dispozitivele de paza la obiectivele date în responsabilitate, in dispozitivele de ordine publică , in sistem independent sau mixt, precum și pe traseele montane.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Prahova ureaza tuturor cetatenilor județului "Paste Fericit, încredere și speranță,liniste in suflet, pace si fericire"!

Sursa foto: facebook Jandarmeria Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677