Jandarmii și-au făcut datoria în școli. Bilanțul acțiunilor din anul trecut scolar

08 Sep 2017 12:55
Jandarmii și-au făcut datoria în școli. Bilanțul acțiunilor din anul trecut scolar
Inspectoratul de Jandarmi Prahova a acționat în 12 unități școlare, în anul de învățământ 2016-2017. Bilanțul acțiunilor

De asemenea, s-a acționat în contextul celor două sesiuni de Bacalaureat. Au fost mobilizați 462 de jandarmi pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la cele 47 centre de evaluare și 4 centre de corectare.
Jandarmii au sancționat în proximitatea și în incinta unităților de învățămant, 1.515 fapte contravenționale. Valoarea amenzilor a fost de 211.486 lei. De asemenea, au fost înregistrate 11 fapte penale săvârșite de către minori (loviri sau alte violențe si furturi).

Jandarmii au desfășurat, totodată, 94 acțiuni cu caracter preventiv- educativ. Au beneficiat de sprijin si îndrumare 5684 elevi.

In sustinerea suportului informational au fost distribuite 897 pliante. S-au realizat 73 prezentari Power Point si au fost vizionate de elevi 129 clipuri video.
foto: Ziarul de pe Net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572