Jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în zona Stadionului ,,Ilie Oană'' cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele PETROLUL-U.CRAIOVA 1948 S.A

23 Oct 2020 10:46
Jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în zona  Stadionului ,,Ilie Oană'' cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele PETROLUL-U.CRAIOVA 1948 S.A
Duminică, 25.10.2020, începând cu orele 15.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, sprijiniți de structurile de Poliție Națională și Poliție Locală, vor asigura măsuri de ordine publică în zona imediată și apropiată a Stadionului ,,Ilie Oană'' din municipiul Ploiești, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele PETROLUL-U.CRAIOVA 1948 S.A , contând pentru Campionatul Ligii a II-a, editia 2020-2021.
Efectivele de jandarmi vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale în zona imediată și apropiată a stadionului. Partida este cotată cu grad mediu de risc și se va desfășura fără spectatori în conformitate cu prevederile ordinului Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 1219 din 22.09.2020.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine Asociației Club Sportiv Petrolul 52 Ploiești care a încheiat un contract cu firma specializată de pază S.C. ROKY RANDORY GUARD S.R.L.
Pentru desfășurarea partidei într-un climat de normalitate și siguranță publică facem următoarele precizări tuturor cetățenilor:
- să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, ce ar putea conduce la manifestări violente; - să respecte măsurile de protectie sanitară; - să respecte indicațiile forțelor de ordine în filtrele/barajele constituite în zona stadionului.
Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul echipajelor de jandarmerie, fie în mod direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.
sursa comunicat de presă IJJ Prahova
foto ilustrativ https://www.7est.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671