Judecătoria Ploiești a decis suspendarea programului de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, Biroul de Informare și relații cu publicul și Biroul Persoane Juridice

03 Jul 2020 15:32
Judecătoria Ploiești  a decis suspendarea programului de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, Biroul de Informare și relații cu publicul și Biroul Persoane Juridice
În perioada 6 - 17 iulie 2020 programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură, Biroul de Informare și Relații Publice și Biroul Persoane Juridice ale Judecătoriei Ploiești se suspendă, iar programările deja efectuate pentru această perioadă se anulează, au anunțat reprezentanții Judecătoriei Ploiești.
comunicatul emis de instanță:
Ca urmare a confirmării infectării cu virusul COVID-19 a doi angajaţi ai Judecătoriei Ploieşti. prin Decizia nr. 30/03.07.2020 a Preşedintelui Judecătoriei Ploieşti s-au dispus următoarele măsuri suplimentare de protecţie în scopul prevenirii infectării şi răspândirii virusului COVID-19 şi pentru buna desfăşurare a activităţii instanţei:

1. In perioada 6-17 iulie 2020 se suspendă programul de lucru cu publicul la compartimentele Registratură (depunere înscrisuri şi înregistrare cereri de chemare în judecată). Biroul de Informare şi Relaţii Publice şi Biroul Persoane Juridice.
2. Pentru perioada 6-17 iulie 2020 toate programările efectuate la aceste compartimente se anulează.
3. In această perioadă compartimentele în cauză continuă să primească şi să rezolve solicitările formulate de justiţiabili şi de reprezentanţii lor prin poştă electronică, fax sau telefonic, precum şi, pentru persoanele pentru care aceste mijloace nu sunt disponibile, prin poştă, în formă scrisă.
4. Comunicarea către justiţiabili sau reprezentanţii lor a oricăror înscrisuri, fotocopii, certificate etc. se face în modalităţile prevăzute la alin. 2.
5. Pentru a veni în sprijinul justiţiabililor care nu au acces la mijloacele de comunicare electronică ori la serviciile poştale, se păstrează cutia poştală special destinată pentru depunerea corespondenţei/înscrisurilor de către justiţiabili. poziţionată la intrarea în instituţie, sub paza personalului din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova. Personalul din compartimentul Registratură va prelua înscrisurile depuse în cutia poştală la un interval de 60 de minute, între orele 8.00 şi 15.00.
6. Cererile privind solicitarea de informaţii de interes public, conform Legii nr. 544/2001, vor fi formulate exclusiv prin e-mail, fax ori telefonic, datele de contact fiind disponibile pe portalul Judecătoriei Ploieşti.
7. Se menţin în continuare măsurile dispuse prin Deciziile nr. 27 şi 30 ale Preşedintelui Curţii de Apel Ploieşti şi Decizia nr. 24 a Preşedintelui Judecătoriei Ploieşti, în măsura în care nu contravin celor stabilite prin prezenta decizie.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223