JUDEÅ¢UL PRAHOVA: VALORI INTENSE DE TRAFIC PE DN1

03 Jan 2018 13:44
JUDEÅ¢UL PRAHOVA: VALORI INTENSE DE TRAFIC PE DN1
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic sunt intense pe DN1 între Frăsinet și Comarnic, precum și între Poiana Țapului și Bușteni, pe sensul de mers către munte, formându-se coloane de autoturisme. De asemenea, se circulă intens și între Predeal și Bușteni, pe sensul de mers către capitală.

Sfătuim conducătorii auto să folosească ruta ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploiești, A3 Ploiești - București, unde în prezent valorile de trafic sunt mult mai reduse decât pe DN1.

Le recomandăm participanților la trafic să respecte cu strictețe indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației, să-și păstreze calmul la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculul din față și să circule cu atenție sporită.

Sursa: Infotrafic

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000