KLAUS IOHANNIS A FOST LA PELES, LA DINEUL REGAL

25 Mar 2015 21:25
Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, în această seară, la dineul regal care a avut loc la Castelul Peleș, cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta. Șeful statului a venit însoțit de soția sa, aproape de ora 19.00 și a plecat aproape două ore mai târziu. Meniul dineului a fost unul sofisticat și ales după preferințele Principesei Margareta care împlinește mâine 66 de ani. S-au servit Mousse de somon cu avocado, friptură de vită cu sos de vin și muștar si prăjitură cu frișcă și zmeură.
Dineul oficial a avut loc în Sufrageria de Stat a Castelului Peleș. 31 de persoane au participat.
Klaus Iohannis este primul președinte în funcție din istoria României care participă la un eveniment oficial la Castelul Peleș, alături de Familia Regală. Pe 19 noiembrie 2014, la trei zile după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, a fost și primul președinte care a avut o întâlnire cu Familia Regală înainte de învestire.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677