Klaus Ionhannis, în Busteni. Afla unde a fost

04 Nov 2017 17:26
Klaus Ionhannis, în Busteni. Afla unde a fost
Vizita surpriza, astazi, in Busteni. Salvamontistii care veneau la statia de telecabina de pe munte s-au intalnit cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care era insotit de sotie. Presedintele tocmai coborase din telecabina si s-a interesat de cazul pe care oamenii muntelui il transportau. Ei tocmai se intorceau de pe munte cu o tanara care si-a rupt un picior. Seful statului a stat de vorba cu salvamontistii si apoi s-a fotografiat cu ei.

foto: Facebook

COMENTARII

64x64

Daniela

Felicitari! Respect maxim!
64x64

Cristina

Bravooo Florineleee !!! Cel mai tareee ! Cei mai tari salvamontisti !
64x64

Cristina

Bravooo Florineleee !!! Cel mai tareee ! Cei mai tari salvamontisti !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365