L-ați văzut? Sunați la 112!

15 Jul 2017 20:58
L-ați văzut? Sunați la 112!
Poliția Prahova caută un bărbat de 56 de ani, din Ploiești, care, la data de 13 iulie 2017, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.
Persoana dispărută se numește Marcu Sabin, are 56 de ani, a plecat de la domiciliul din Ploiești și nu a mai revenit. Familia acestuia a sesizat dispariția la data de 14 iulie 2017.
Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea bărbatului.
Acesta are 1,60 m. înălțime, greutate de 90-95 de kg, păr alb, grizonat, poartă ochelari de vedere cu rama groasă din plastic de culoare închisă, are mersul greoi, puţin aplecat, are o cicatrice verticală pe pulpa unui picior, nu are dinţi.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni scurţi bleumarin din tercot, un tricou alb fără inscripţii, papuci de casă de culoare albastră, din cauciuc, iar în mână avea o sacoşă de plastic, de culoare galbenă fără inscripţii.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000