La Bucov s-a infiintat Garda Verde prin care se urmareste asigurarea unui mediu curat in comuna

08 Feb 2018 11:21
La Bucov s-a infiintat Garda Verde prin care se urmareste asigurarea unui mediu curat in comuna
Primarul, viceprimarul si Politia Locala din comuna Bucov au infiintat recent Garda Verde. Acestora li s-au alturat apoi si alti cetateni. Membrii Garzii Verzi formeaza un grup de oameni cu sprit civic care isi doresc o localitate curata. Acestia semnaleaza toate gunoiaiele aruncate la intampare in comuna, iar cei prinsi ca arunca deseuri unde nu trebuie sunt amendati. Garda Verde Bucov are si o pagina de socializare, unde se pot semnala toate problemele legate de curatenia localitatii. Aici se pot urca poze sau filmulete.
Localnicii care fac parte din Garda Verde au o legitimatie de collaborator, dar si un numar de telefon la care sa anunte autoritatile.
Persoanele prinse ca arunca gunoiul menajer la intamplare pot fi sanctionate cu amenzi de pana la 1000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218