La Bușteni, SALONUL DE UMOR - EDIȚIA XXII

04 Jul 2017 11:06
La sfârșitul săptămânii trecute, Bușteniul a fost gazda unei valoroase manifestări culturale, devenită de mult timp tradiție în acest oraș. Este vorba despre cea de-a XXII-a ediție a Salonului de umor "Ridendo Dicere Verum".
De această dată, organizatorii au propus două teme pentru concursul de epigrame: prima - "Vechiul și noul primar al orașului Bușteni" și cea de-a doua temă: "Anticipate".
Tradiționalul concurs de epigrame, ediția 2017, a fost câștigat de o creație a scriitoarei Grigore Mirela, care a fost foarte apreciată de întreaga audiență, intitulată sugestiv "Avertisment pentru locuitorii din Bușteni despre vechiul și noul primar":
"Primejdia de-o vreme vă tot paște,
C-aveți primari cu har de orator,
Dar eu prevăd că la Bușteni se naște
Și din edilul nou...un SENATOR."

Și anul acesta, manifestările desfășurate în cadrul Salonului de Umor "Ridendo Dicere Verum" s-au bucurat de susținerea și prezența fostului primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, actualmente senator în Parlamentul României, precum și a noului primar al orașului Irinel Ghiță.
Cea de-a XXII-a ediție a Salonului de umor s-a bucurat de o reală apreciere din partea tuturor celor prezenți și a fost dotat cu premii oferite de Primăria Bușteni în valoare de peste 4000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677