La Bușteni, SALONUL DE UMOR - EDIȚIA XXII

04 Jul 2017 11:06
La sfârșitul săptămânii trecute, Bușteniul a fost gazda unei valoroase manifestări culturale, devenită de mult timp tradiție în acest oraș. Este vorba despre cea de-a XXII-a ediție a Salonului de umor "Ridendo Dicere Verum".
De această dată, organizatorii au propus două teme pentru concursul de epigrame: prima - "Vechiul și noul primar al orașului Bușteni" și cea de-a doua temă: "Anticipate".
Tradiționalul concurs de epigrame, ediția 2017, a fost câștigat de o creație a scriitoarei Grigore Mirela, care a fost foarte apreciată de întreaga audiență, intitulată sugestiv "Avertisment pentru locuitorii din Bușteni despre vechiul și noul primar":
"Primejdia de-o vreme vă tot paște,
C-aveți primari cu har de orator,
Dar eu prevăd că la Bușteni se naște
Și din edilul nou...un SENATOR."

Și anul acesta, manifestările desfășurate în cadrul Salonului de Umor "Ridendo Dicere Verum" s-au bucurat de susținerea și prezența fostului primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, actualmente senator în Parlamentul României, precum și a noului primar al orașului Irinel Ghiță.
Cea de-a XXII-a ediție a Salonului de umor s-a bucurat de o reală apreciere din partea tuturor celor prezenți și a fost dotat cu premii oferite de Primăria Bușteni în valoare de peste 4000 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239