La Filipestii de Padure a fost constituit noul Consiliu Local. Totodata si noul primar, Ciprian Morarescu, a depus juramantul!

27 Oct 2020 14:41
La Filipestii de Padure a fost constituit noul Consiliu Local. Totodata si noul primar, Ciprian Morarescu, a depus juramantul!
Sedinta in cadrul careia a avut loc ceremonia de constituire a noului Consiliul Local al Primariei Filipestii de Padure a avut loc ieri. Emotionati, noii consilieri locali, dar si noul primar, Ciprian Morarescu, au depus juramintele de credinta.

Componenta Consiliului Local Filipestii de Padure:
PNL:
Bucur Iamandi Gheorghe
Oprea Gheorghe Brăduț
Palas-Aldea Adina

ALDE:
Popescu Ana Mihaela
Bucurică Claudia Ligia

PSD:
Stan Nicolae Constantin
Alexe Petre

PPU-SL:
Stoica Ion

PRO ROMANIA:
Bodea Vasile
Zotescu Mihail
Dumitrache Constantin
Rusu Cecilia Gabriela

PMP:
Mîrzea Sebastian

Pe langa acestia, mai sunt inca patru consilieri care nu au fost inca validati de insanta.

Sursa foto: facebook Bobei Lenus

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677