La Păulești se va construi un bazin de inot, printr-un proiect câștigat de primărie

10 Jul 2020 18:01
La Păulești se va construi un bazin de inot, printr-un proiect câștigat de primărie
Veste bună pentru păuleșteni! Primăria comunei prahovene Păulești a reușit să obțină de la Compania Națională de Investiții încă un proiect important pentru comunitatea locală. După construcția sălii de sport din Păulești, în localitate se va construi și un bazin didactic de inot. A fost emis deja Certificatul de Urbanism, urmând avizele necesare. Bazinul se va construi în spatele sălii de sport de lângă pădure. În comună era nevoie de o astfel de investiție, mai ales că în județ există foarte puține bazine de înot în care elevii să se poată antrena.

Sursa foto ilustrativ: cni.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223