La Ploiesti, se intentioneaza instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice si juridice care nu au incheiat contract de salubrizare, dar beneficiaza de aceste servicii

11 Jul 2019 09:03
La Ploiesti, se intentioneaza instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice si juridice care nu au incheiat contract de salubrizare, dar beneficiaza de aceste servicii
Comunicat de presa RASP Ploiesti: Miercuri, 10.07.2019, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, s-a întrunit Comisia pentru analizare și identificare de solutii de îmbunătățire pentru toate serviciile de utilități publice, în municipiul Ploiești, având următoarea componență: domnul Raul Alexandru Petrescu, director RASP Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea - viceprimar municipiul Ploiești, domnul George Sorin Botez, președinte consiliul local Ploiești, alături de alți aleși locali, reprezentanți ai operatorului de salubritate, director Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești , reprezentant direcția economică Ploiești, conducerea poliției locale Ploiești cât și juriști ai primariei municipiului Ploiești.
Deliberările Comisiei au ca scop îmbunătățirea măsurilor de salubrizare în municipiul Ploiești, de către operatorul de salubritate SC Rosal Grup SA.
Se va iniția un proiect de hotărâre, prin care se va modifica HCL 237/28.07.2017 privind instituirea taxei speciale de salubrizare, pentru utilizatorii casnici (persoane fizice) și utilizatori noncasnici (persoane juridice), care nu au încheiat contract de salubrizare și beneficiază de aceste servicii.
Pentru efectuarea acestor modificări se va stabili o procedură de lucru, de către RASP Ploiești, Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești și Serviciul Public Finanţe Locale Ploiești, prin care se vor identifica adresele și numărul de persoane, care nu au încheiat contract cu operatorul de salubritate pentru ridicarea deșeurilor menajere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511