La Primăria Gorgota se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului de încălzire a locuinței. Află de aici care sunt actele necesare!

10 Oct 2019 11:03
La Primăria Gorgota se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului de încălzire a locuinței. Află de aici care sunt actele necesare!
Primăria Gorgota anunță că cererile privind ajutorul obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece noiembrie 2019 - martie 2020 se pot depune la sediul primăriei. Solicitările pot fi făcute doar de persoanele care au calitatea de proprietari de locuințe, cu respectarea tuturor prevederilor legii.
Se vor depune următoarele acte:
-Cerere și declarație pe propria răspundere cu viză taxe și impozite, viză registrul agricol
-CI/BI pentru membrii familiei de peste 14 ani
-Certificat de naștere pentru copiii sub 14 ani
-Certificat căsătorie deces, hotărârea de divorț (după caz)
-Actul de proprietate al imobilului
-Adeverințe venit (adeverință salariat cu venit net, inclusiv bonuri de masă, cupoane pe zi, cupoane șomaj, copane alocație, indemnizații, adeverințe de la fisc, adeverință de la instituția de învățământ în cazul burselor pentru elevi și studenți)

Persoanele care vor să obțină ajutor pentru încălzirea locuinței trebuie să aibă un venit net mediu lunar pe membru de familie care să nu depășească 750 RON. Totodată, acestea nu trebuie să dețină și alte bunuri cum ar fi: clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu și a anexelor gospodărești, terenuri de împrejmuire a locuinței și curtea aferentă și alte terenuri intravilane care depășesc 2000 m², autoturisme sau motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani, mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani, utilaje agricole, utilaje de prelucrare agricolă, utilaje de prelucrat lemnul, depozite bancare cu valoare de peste 3000 de lei, suprafețe de teren mai mari de 2 ha, animale (vaci, cai, porci)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Buna ziua.Doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate elevi ai scolii gimnaziale,sat Marginenii de Jos-Prahova,deoarece multi copii din acest sat provin din familii nevoiase,sunt de etnie roma si nu isi pot permite( unii) sa mearga in nicio excursie.Sunt dornici sa cunoasca locuri si lucruri noi,dar,din pacate nu isi pot permite! Multumim!
Doresc sa vizitez muzeul iluziilor, împreună cu soțul și cei doi copii.
Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige
Curs valutar
EUR Euro 4.7556 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2732 0.0013
GBP Lira sterlina 5.5125 -0.0153
CHF Francul elvetian 4.3243 0.0241
XAU Gramul de aur 204.4044 0.4637