La Primăria Gorgota se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului de încălzire a locuinței. Află de aici care sunt actele necesare!

10 Oct 2019 11:03
La Primăria Gorgota se pot depune cereri pentru obținerea ajutorului de încălzire a locuinței. Află de aici care sunt actele necesare!
Primăria Gorgota anunță că cererile privind ajutorul obținerea ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece noiembrie 2019 - martie 2020 se pot depune la sediul primăriei. Solicitările pot fi făcute doar de persoanele care au calitatea de proprietari de locuințe, cu respectarea tuturor prevederilor legii.
Se vor depune următoarele acte:
-Cerere și declarație pe propria răspundere cu viză taxe și impozite, viză registrul agricol
-CI/BI pentru membrii familiei de peste 14 ani
-Certificat de naștere pentru copiii sub 14 ani
-Certificat căsătorie deces, hotărârea de divorț (după caz)
-Actul de proprietate al imobilului
-Adeverințe venit (adeverință salariat cu venit net, inclusiv bonuri de masă, cupoane pe zi, cupoane șomaj, copane alocație, indemnizații, adeverințe de la fisc, adeverință de la instituția de învățământ în cazul burselor pentru elevi și studenți)

Persoanele care vor să obțină ajutor pentru încălzirea locuinței trebuie să aibă un venit net mediu lunar pe membru de familie care să nu depășească 750 RON. Totodată, acestea nu trebuie să dețină și alte bunuri cum ar fi: clădiri sau alte spații locative în afara locuinței de domiciliu și a anexelor gospodărești, terenuri de împrejmuire a locuinței și curtea aferentă și alte terenuri intravilane care depășesc 2000 m², autoturisme sau motociclete cu o vechime mai mică de 10 ani, mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani, utilaje agricole, utilaje de prelucrare agricolă, utilaje de prelucrat lemnul, depozite bancare cu valoare de peste 3000 de lei, suprafețe de teren mai mari de 2 ha, animale (vaci, cai, porci)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342