La rezervari online, primul loc liber este pe 1 noiembrie

22 Aug 2017 14:42
La rezervari online, primul loc liber este pe 1 noiembrie
Cine vrea sa-si inmatriculeze masina este bine sa stie ca primul loc liber pentru programarea online este pe 1 noiembrie. Astazi, Prefectura Prahova a anuntat ca, incepand cu data de 28.08.2017, programarile pentru inmatriculari autovehicule sa se realizeze exclusiv on-line. Sistemul va fi operational din data de 25.08.2017, cand cetatenii pot rezerva data si ora pe care le doresc pentru prezentare la SPCRPCIV. Nu vor fi preluate la ghiseu programarile care contin date false sau neconforme cu realitatea.
Masura a fost luata avand cererile extrem de mari catre Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Prahova. In plus, potrivit Prefecturii Prahova, la baza acestei decizii au stat si urmatoarele:
- Solicitantii intocmesc liste de asteptare neoficiale stabilind ca regula, in afara cadrului institutional, strigarea prezentei din ora in ora, pe timp de noapte;
- Uneori sunt intocmite doua sau trei liste de catre persoane diferite, ceea ce creeaza o stare conflictuala accentuata, ce necesita deseori suplimentarea efectivelor de jandarmi pentru pastrarea ordinii si linistii publice;
- Din cauza conditiei de verificare a prezentei pe timpul noptii, premergatoare accesului, stabilite de catre cei ce intocmesc listele, cetatenii asteapta in fata sediului Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, foarte multe ore, in conditii improprii;
- Locuitorii strazilor din zona IPJ Prahova au formulat plangeri catre Institutia Prefectului si Politie cu privire la discomfortul creat de catre cei ce asteapta: tulburarea linistii publice, distrugerea spatiilor verzi.
Persoanele ce nu au posibilitatea accesarii site-ului www.prefecturaprahova.ro, vor avea la dispozitie "telefonul cetateanului", 0244.510.070, la care va raspunde, in fiecare zi lucratoare a saptamanii, intre orele 09.00 " 16.00, iar in ziua de vineri intre orele 09.00 " 14.00, un functionar ce va realiza programarea in sistem si va informa solicitantul cu privire la data si ora la care urmeaza sa se prezinte la ghiseu.
De la inceputul anului si pana acum, au fost eliberate 26.302 certificate de inmatriculare si au fost radiate 14.069 de masini,
foto: captura Perfectura Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677