La Sinaia incepe campania “Verde Crud”

03 May 2018 08:38
La Sinaia incepe campania “Verde Crud”
Primăria Sinaia va organiza în perioada 07 – 17 mai 2018, cea de-a XIV-a ediție a campaniei de ecologizare “Verde Crud”. Acesta este un proiect început acum 14 ani. " Un oraș curat este mai frumos, atât pentru noi cât și pentru cei care ne vizitează. Curățenia din jurul nostru ne face pe toți să ne simțim mai bine. Primăvara este un moment prielnic să înfrumusețăm locul unde trăim, iar prin aceasta dovedim, înca o dată, că ne pasă, până la urmă, de noi și de felul în care alegem să trăim în acest oraș.” a declarat Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.
Campania “Verde Crud” 2018 se va desfășura în toate cartierele din Sinaia și va consta în acțiuni de colectare a deșeurilor biodegradabile (frunze, crengi, resturi vegetale) de la populație, după un program de ridicare, pe zile. De asemenea, cu ajutorul voluntarilor și a angajaților societăților aflate în subordinea consiliului local, se vor curăța străzile, trotuarele, curțile și rigolele. Tot în acest timp se vor organiza acțiuni de ecologizare pe coaste și pe văile râurilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365