La UPG se trece la desfasurarea orelor in sistem online

29 Oct 2020 21:03
La UPG se trece la desfasurarea orelor in sistem online
Cursurile din cadrul Universitatii Petrol Gaze din Ploiesti se vor desfasura pentru doua saptamani doar online. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa:

“Azi, 29.10.2020 în intervalul orar 13:30-15:00 a avut loc ședința ordinară a senatului universitar din cadrul U.P.G. din Ploiești. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost propunerea venită din partea Consiliului de Administrație al U.P.G. din Ploiești de a se face trecerea activităților didactice din modul de desfașurare hibrid în on line, pentru o perioadă de două saptămâni, începând de luni 2.11.2020. Argumentul care a stat la baza acestei propuneri este de natură preventivă datorită evoluției epidemiei de coronavirus în jud. Prahova, respectiv Municipiul Ploiești. După cum v-am informat la începutul anului universitar, U.P.G. din Ploiești si-a luat un set de măsuri organizatorice în situația unor eventuale cazuri ale studenților caminiști infectați cu SARS Cov 2 pentru ca aceștia să poată fi izolați. Au fost amenajate 18 camere ale etajului 4 din Caminul 6, care din fericire nu au fost ocupate de niciun student până în prezent.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634