Laboratorul de informatică al Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești a fost jefuit. Unul dintre suspecti, un tânăr de 19 ani, a fost retinut

13 Feb 2020 12:19
Laboratorul de informatică al Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești a fost jefuit. Unul dintre suspecti, un tânăr de 19 ani, a fost retinut
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat ieri trei percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Potrivit cercetărilor, se pare că în noaptea de 16 spre 17 ianuarie persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unui laborator de informatică al Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești de unde au sustras șapte laptop-uri și trei telefoane mobile. Prejudiciul se ridică la valoarea de 5000 RON. În urma acestor percheziții, au fost recuperate patru laptop-uri și două telefoane mobile ce par a proveni din activitatea infracțională. De asemenea, un ploieștean în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149