Lant uman pentru ecolgizarea potecii spre Cascada Urlatoarea/Când va avea loc inedita acțiune

18 Oct 2019 12:19
Lant uman pentru ecolgizarea potecii spre Cascada Urlatoarea/Când va avea loc inedita acțiune
Un ghid turistic invită iubitorii de natură să participe la o acțiune de ecologizare în munții Bucegi. Poteca spre cascada Urlătoarea, cel mai accesibil traseul din zonă, este plină de gunoie aruncate la voia întâmplării.
" Va invitam la o actiune foarte serioasa de ecologizare a unor zone critice din poteca Urlatorii.
In octombrie am strans de langa poteca aproximativ 200 de saci de gunoi. Avem nevoie de forte pentru a strange si a elimina o groapa de gunoi din poteca, vedeti in imaginea evenimentului (sunt reale pozele). Si bineinteles, sa strangem gunoaiele din poteca si de pe langa, care s-au aruncat in ultima luna. Este nevoie sa facem un lant uman care sa transporte din mana in mana pana jos toti sacii de gunoi", arata organizatorii.
Trebuie 2-3 lopeti de zapada ca sa fie mai usor si multi saci de gunoi de 50-60 l mai grosi. Se vor folosi si manusi de unica folosinta. In plus, cu actiunea tine toata ziua, doritorii trebuie să aibă la ei apa si mancare.
Ora de intalnire este 9.00 langa statia de telecabina, Busteni.
Evenimentul este programat pentru duminică, 10 noiembrie 2019, între la 09:00 - 17:00.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677